П`ятниця, 2024-04-26, 5:38 PM
Вітаю Вас Гість | RSS

Балівський ліцей Слобожанської селищної ради

ISUO
Меню сайту
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Форма входу
Освітні сайти
Корисні сайти

Головна » Архів матеріалів
   12 вересня у школі відбувся Єдиний Олімпійський урок, присвячений Дню фізкультури і спорту та успіхам українських олімпійців та паралімпійців на Іграх в Лондоні у 2012 році. Всі уроки з 1-по 11 класи пройшли на високому емоційному рівні. Дуже добре підготувалися до уроку учні та їх класні керівники. Всі класи були відповідно оформлені, розповіді учнів супроводжувалися демонстрацією фото видатних спортсменів України, плакатами, присвяченими успіхам українських олімпійців. Гарним фоном заходу стала спортивна музика, що звучала того дня майже в усіх класних кімнатах.
Переглядів: 1029 | Додав: alkor | Дата: 2012-09-15 | Коментарі (1)

   У суботу, 1 вересня 2012 року, пролунав Перший Дзвінок для 201 учня Балівської школи, їх учителів та батьків. У зв'язку з тим, що 1 вересня цього року припало на суботу, на шкільному подвір'ї зібралися не лише школярі, а й величезна кількість гостей. Складалося враження, що дорослих на Святі було навіть більше, ніж дітей!
   Присутні радо вітали гостей - депутата районної ради М.П. Лопадіна, заступника сільського голови Л.В. Пилипенко, настоятеля Свято-Троїцького храма отця Василія.
   Лунає урочиста музика! Свято розпочалося! Першими на урочисту лінійку виходять основні винуватці Свята, першокласники. Балівська школа прийняла в своє лоно в цьому році 24 юних громадян Шкільної Республіки. Такого великого, як на нинішній час, 1 ... Читати далі »
Переглядів: 856 | Додав: alkor | Дата: 2012-09-05 | Коментарі (2)

   Міністерство освіти і науки надсилає для практичного використання інструктивно-методичні рекомендації щодо вивчення у загальноосвітніх навчальних закладах предметів інваріантної складової навчального плану у 2012/2013 навчальному році.

Дивитись ›
Переглядів: 975 | Додав: alkor | Дата: 2012-07-23 | Коментарі (2)

    28 травня урочисто відкрився пришкільний табір відпочинку "Веселка". В таборі перебувають учні 1-7 класів. Цікава програма, розрахована на три тижні відпочинку, не дасть сумувати всім тим, хто в цьому році вирішив оздоровитися в пришкільному літньому таборі. Кожен день в таборі - тематичний, присвячений певній ідеї:
- День Папуаса
- День Фанатазера
- День Музики
- День Інопланетянина
- День Нептуна...
ось неповний перелік тематичних днів-конкурсів, що вже відбулися і ще чекають на юних відпочивальників.
    Табір працюватиме до 15 червня, коли в урочистій атмосфері  навколо великого вогнища діти попрощаються з "Веселкою" до наступного літа.

Див ... Читати далі »
Переглядів: 684 | Додав: alkor | Дата: 2012-06-10 | Коментарі (2)

    Цього разу навчальний рік закінчився дещо раніше, ніж зазвичай. 25 травня учні, учителі і гості школи зібралися, щоб разом відзначити Свято Останнього Дзвоника. Незвичайним було й те, що урочистості довелося проводити в приміщенні школи, зважаючи на несприятливі погодні умови. З самого ранку у Балівці полився дощ! І хоча він дещо зіпсував свято, він не зіпсував настрою, бо на дощ вже давно чекали спрагла балівська земля і жителі села.
На свято прибули гості: дептутат Дніпропетровської районної ради М.П. Лопадін, завідуюча районним методичним кабінетом Н.М. Олійник, інспектор-методист районного відділу освіти Н.В. Півнєва, Балівський сільський голова В.П. Рижак, настоятель Свято-Троїцької церкви отець Василій. Урочистості розпочалися з виконання Г ... Читати далі »
Переглядів: 734 | Додав: alkor | Дата: 2012-06-10 | Коментарі (1)

    Церемонія нагородження переможців обласного етапу Всеукраїнських олімпіад із базових дисциплін, призерів обласного конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт членів Малої академії наук, переможців районного конкурсу юних математиків та їх вчителів-наставників відбулася 23 травня 2012 року у залі засідань Дніпропетровської районної ради.
   На святі з привітальним словом виступили голова Дніпропетровської районної ради В.М. Приймаченко, заступник голови Дніпропетровської райдержадміністрації І.О. Чепракова, начальник відділу освіти Дніпропетровської облдержадміністрації М.О. Шеремет. До нагородження грошовими преміями були представлені переможці обласних олімпіад, що репрезентували 7 шкіл району (з 27-ми): Олександрівську, Новоолекса ... Читати далі »
Переглядів: 969 | Додав: alkor | Дата: 2012-06-07 | Коментарі (2)

    22 травня 2012 року в Балівській школі відбулося одне з найулюбленіших свят громадян Шкільної Республіки - День Туризму. Нажаль погода вже два роки поспіль не дає змоги вибратися на природу в ліс, де туристський дух відчувся б значно гостріше... Страшенна спека і пожежна небезпека минулого року і цьогорічний дощ завадили любителям туризму вповні насолодитися запахом лісу і вогнища, на якому готується смачна похідна каша. Але зелений і затишний шкільний майданчик хоча б на хвильку дав можливість відчути себе на природі.
    Справжній туристський табір з наметами був розбитий за лічені хвилини. Всі класи з 1-го по 10-й впорядкували свої "привали", заспівали туристських пісень, відпочили в затінку, пограли в ігри. А після цього учител ... Читати далі »
Переглядів: 830 | Додав: alkor | Дата: 2012-06-04 | Коментарі (2)


    22 травня 2012 року в Балівській школі відбувся День цивільного захисту. Програма дня включала в себе теоретичні заняття і практичні дії особового складу та учнівського колективу школи на випадок пожежі. День розпочався з години спілкувавння класних керівників 1-10 класів. Учні разом зі своїми наставниками пригадали правила дії під час пожежі, основні вимоги щодо евакуації особового складу об'єкту.
   Урок був перерваний потрійним довгим дзвінком, що сповістив про раптове "займання" всередині будови школи. Навчальна "пожежа" спалахнула на третьому поверсі у приміщені книгосховища. За лічені секунди бойова ланка пожежогасіння з вогнегасниками в руках вже перебувала біля джерела займання. Десятикласники Влад Сатаєв, Дмитро Матеюк і Д ... Читати далі »
Переглядів: 888 | Додав: alkor | Дата: 2012-05-28 | Коментарі (2)

12 травня 2012 року в Балівській школі відбулися урочисті збори, присвячені врученню документів про освіту випускниками школи 2012 року. Випуск 2012-го найнечисельніший за всю історію школи. Цього року її закінчили 11 випускників - 6 дівчат і 5 хлопців. Але мусимо визнати, що це був один з найдружніших і найталановитіших класів КЗ Балівська СЗШ. Серед випускників - 5 лауреатів і переможців районних пісенних конкурсів, неодноразовий призер конкурсів "Собори наших душ", 5 переможців районної спартакіади допризовної молоді, призери районних змагань з гирьового спорту та армреслінгу, дипломанти Малої академії наук. Випускала своїх "пташенят" зі шкільного гнізда їхня класна керівничка Г.О. Кісь.
Урочистості розпочалися о 20.00 годині. Після представлення випускників ба ... Читати далі »
Переглядів: 981 | Додав: alkor | Дата: 2012-05-19 | Коментарі (2)

   9 Травня 2012 року о 10.00 год. біля меморіалу Вічної Слави відбувся урочистий мітинг, присвячений 67-й річниці Великої Перемоги. Як завжди учні і працівники школи взяли участь у цій святковій події. Різнобарвна колона школярів рушила зі шкільного подвір'я до Меморіалу. Гірлянди пам'яті було покладено до пам'ятника воїнам, що загинули під час визволення села, і до меморіальної стелли з іменами земляків, що не повернулися з війни. Мітинг відкрив сільський голова В.П. Рижак. З привітальними промовами виступили депутат Дніпропетровської районної ради М.П. Лопадін, ветеран Великої Вітчизняної війни М.Г. Кремінь, директор школи В.В. Півнєв, настоятель Свято-Троїцької церкви отець Василій. На святі були присутні ветерани М.Г. Кремінь, В.Ф. Лісковський та П.С. Ш ... Читати далі »
Переглядів: 843 | Додав: alkor | Дата: 2012-05-17 | Коментарі (2)

« 1 2 ... 17 18 19 20 21 ... 26 27 »
Наші проекти
Школа для батьків
Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Київський час
Powered by DaysPedia.com
Поточний Час в місті Київ
Нд., 16 Січня
Погода
Погода в Україні
Офіційні сайти
Новини освіти
Пошук

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz