П`ятниця, 2024-04-19, 4:14 PM
Вітаю Вас Гість | RSS

Балівський ліцей Слобожанської селищної ради

ISUO
Меню сайту
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Форма входу
Освітні сайти
Корисні сайти

Головна » Архів матеріалів
    Напередодні Свята Великої Перемоги учнями школи було проведено акцію "Спасибі Вам за подвиг, ветерани!" Невблаганний час щорічно жорстоко зменшує кількість тих, хто були живими свідками і учасниками загальнолюдської трагедії, що розгорталася близько 70 років тому на теренах нашої Вітчизни. В нашому селі зараз проживає 5 ветеранів Великої Вітчизняної війни. До кожного з них зі словами подяки за декілька днів до Свята прийшли їхні "правнучата" - учні Балівської школи.
    4 травня учні 5 класу на чолі з класним керівником М.С. Кірюшатовою відвідали ветерана війни Володимира Филимоновича Лісковського. Коли розпочалася війна йому виповнилося лише 15 років, тому на фронт його в 1941 році не взяли. Разом з іншими жителями Балівки йому п ... Читати далі »
Переглядів: 919 | Додав: alkor | Дата: 2012-05-12 | Коментарі (2)

   08 травня о 21.00 відбувся факельний похід старшокласників КЗ Балівська СЗШ, присвячений 67 річниці Перемоги над гітлерівським нацизмом. За багаторічною традицією у поході взяли участь учні 9-11 класів. Стати учасником факельної ходи - це своєрідний екзамен на дорослість. Всі старшокласники з року в рік з нетерпінням очікують цього хвилюючого моменту. А особливе хвилювання викликає ця неординарна подія у дев'ятикласників, яким вперше належить пройти вулицями рідного села в складі вогненної процесії. Цього року 26 учнів 9 класу влилися до лав шкільних факелоносців.
   Точно о 21 годині колонна старшокласників вийшла зі шкільного подвір'я і палаюча ріка потекла по вулицям Центральній і Леніна до Меморіалу Вічної Слави. Там на колонну вже очікув ... Читати далі »
Переглядів: 903 | Додав: alkor | Дата: 2012-05-10 | Коментарі (2)

 
Шановні Відвідувачі сайту Балівської школи! Від щирого серця вітаємо Вас зі світлим Святом Перемоги! В цей день, пам'ятаючи тих, хто віддав свої життя за наше право існувати на планеті Земля, ми низько вклоняємось ветеранам - учасникам бойових дій, учасникам війни, дітям війни! Вони пройшли через вогняне горно найкривавішої трагедії в історії людства! Вони винесли на своїх плечах тяжку фронтову долю, жахи нацистських концтаборів, чорні дні окупаційного режиму, нелюдські поневіряння на чужині! То ж, вклонімося їм доземно і поклянемось, що більше ніколи не допустимо, щоб з волі якихось недолюдків Українська земля залилася кров'ю!
Переглядів: 778 | Додав: alkor | Дата: 2012-05-08 | Коментарі (2)

4 травня переказом на тему "Микола Миклухо-Маклай" було дано старт Державній підсумковій атестації 2012 року в 11 класі. Одинадцятьом випускникам нашої школи належить скласти атестації з трьох предметів: двох обов'язкових, з української мови та профільного предмету (природничо-математична група - математика; суспільно-гуманітарна група - історія України), та одного предмету за вибором учнів.
Побажаємо нашим одинадцятикласникам успіхів на іспитах!
Переглядів: 798 | Додав: alkor | Дата: 2012-05-06 | Коментарі (2)

Для учнів КЗ Балівська СЗШ та їх батьків оголошується конкурс на найактивнішого відвідувача шкільного сайту! Для того, щоб стати учасником конкурсу, необхідно зареєструватися в розділі "Форум" Головного меню нашого сайту під ніком, який у Вас на цьому сайті буде постійним. Головна умова конкурсу - участь у  коментарях до статей і фото, що розміщуються на сайті. Залишайте свої коментарі до матеріалу сайту! Кількість зроблених коментарів і буде основним критерієм визначення переможців. Трьох найактивніших відвідувачів нашого сайту чекають цікаві призи! Конкурс триватиме з 01 по 20 травня 2012 року!
... Читати далі »
Переглядів: 770 | Додав: alkor | Дата: 2012-04-24 | Коментарі (3)

12 квітня 2012 року в рамках загальношкільного навчально-виховного проекту "Рідній Дніпропетровщині - 80" відбулася презентація мультимедійного журналу "Дніпропетровщина космічна". Журнал складався з трьох сторінок: "Дорога до зірок", "Південмаш - космічна колиска України", "Видатні конструктори ракет - дніпропетровці". Міні-проекти у вигляді мультимедійних презентацій були представлені учасниками творчої групи, що працювала під керівництвом учителів Т.О. Добровольської та М.С. Кірюшатової. З досягненнями Дніпропетровщини в галузі ракетно-космічного будівництва учнів 1-8 класів познайомили дев'ятикласник Олександр Баглай та десятикласниці Тетяна Косенко та Марія Музика. Глядачі з величезним інтересом прослухали та продивились інформацію про діяльність виробничого об ... Читати далі »
Переглядів: 853 | Додав: alkor | Дата: 2012-04-16 | Коментарі (2)

Напередодні Великодніх свят, 13 квітня, в школі відбулася виставка Великодніх писанок. Класи з 1 по 11 представили на розсуд глядачів своє розуміння того, якими повинні бути ці традиційні для українців атрибути Великого християнського свята. Більшість учасників виставки виявили фантазію і творчість в оформленні своїх експозицій. Оригінальністю і творчим підходом вирізнялися стенди, оформлені учнями 2, 4, 5 класів. Яскраво було оформлене виставкове місце 8 класу. Цікаві знахідки семикласниць Дар'ї Штроо та Юлії Петрик, дев'ятикласниці Юлії Сизової стали справжньою окрасою святкової презентації. Нажаль не всі класні колективи підійшли до справи з душею. Дехто заповнив своє місце в експозиції просто "заради галочки". Але більшість експонатів все ж порадували глядачів і ... Читати далі »
Переглядів: 803 | Додав: alkor | Дата: 2012-04-16 | Коментарі (1)

Шановні відвідувачі нашого сайту! Вітаємо Вас зі Світлим Святом Воскресіння Христового! Нехай Мир і Спокій панують у Ваших домівках! Нехай Господь хранить Вас і Ваших близьких! З Великоднем Вас!
Переглядів: 829 | Додав: alkor | Дата: 2012-04-15 | Коментарі (2)

  10 квітня в районному будинку культури відбувся фінальний тур районного фестивалю юних талантів "Україно моя!". Серед 46 фіналістів нашу школу репрезентували два номери: зведений ансамбль вокальної студії "Вернісаж" з піснею "Паляниця" та соліст вокальної студії Олег Вовчок з піснею "Белый снег войны", юні балівчани виступали під керівництвом Алли Вікторівни Ларченко. В нелегкій боротьбі нашим шкільним талантам вдалося вибороти два других місця! Обидва номери наших вокалістів були оцінені журі конкурса на "срібло"!
  Ми сердечно вітаємо учасників фестивалю та їх керівника з цією заслуженою перемогою! Молодці! Так тримати! Бажаємо, щоб цьогорічне "срібло" балівчан в наступному році перетворилося на щире "золото"!
  Наше окреме "Спасибі!" - ба ... Читати далі »
Переглядів: 679 | Додав: alkor | Дата: 2012-04-12 | Коментарі (2)

   6 квітня за ініціативою сільського голови Валерія Петровича Рижака відбувся черговий етап екологічної операції "Чисте село". На заклик голови відгукнулись всі свідомі жителі села, які біля своїх дворів навели ідеальний порядок. Але, нажаль, совість прокинулася не у всіх односельців, знайшлися серед них і такі, що зробили вигляд, що їх це не стосується. Тому в деяких місцях села залишилися лежати купи сміття. Допомогти рідному селу очиститися від бруду визвалися старшокласники Балівської школи, учні 9 і 10 класів. В їх завдання входило - очистити центральну вулицю села довжиною більше 4 кілометрів  (а це майже дорівнює довжині проспекту Карла Маркса в Дніпропетровську) від залишків антиекологічної діяльності людини. Ситуація ускладнилася тим, що чер ... Читати далі »
Переглядів: 846 | Додав: alkor | Дата: 2012-04-08 | Коментарі (2)

« 1 2 ... 18 19 20 21 22 ... 26 27 »
Наші проекти
Школа для батьків
Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Київський час
Powered by DaysPedia.com
Поточний Час в місті Київ
Нд., 16 Січня
Погода
Погода в Україні
Офіційні сайти
Новини освіти
Пошук

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz