Вівторок, 2024-05-07, 10:37 AM
Вітаю Вас Гість | RSS

Балівський ліцей Слобожанської селищної ради

ISUO
Меню сайту
Календар
«  Червень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Форма входу
Освітні сайти
Корисні сайти

Головна » 2012 » Червень » 10 » Свято Останнього Дзвоника
1:21 PM
Свято Останнього Дзвоника
    Цього разу навчальний рік закінчився дещо раніше, ніж зазвичай. 25 травня учні, учителі і гості школи зібралися, щоб разом відзначити Свято Останнього Дзвоника. Незвичайним було й те, що урочистості довелося проводити в приміщенні школи, зважаючи на несприятливі погодні умови. З самого ранку у Балівці полився дощ! І хоча він дещо зіпсував свято, він не зіпсував настрою, бо на дощ вже давно чекали спрагла балівська земля і жителі села.
На свято прибули гості: дептутат Дніпропетровської районної ради М.П. Лопадін, завідуюча районним методичним кабінетом Н.М. Олійник, інспектор-методист районного відділу освіти Н.В. Півнєва, Балівський сільський голова В.П. Рижак, настоятель Свято-Троїцької церкви отець Василій. Урочистості розпочалися з виконання Гімну України та Гімну Балівської Шкільної Республіки.
    З привітальним словом виступили почесні гості. Депутат М.П. Лопадін привітав присутніх зі Святом і нагородив грошовою премією переможницю обласної олімпіади з історії, десятикласницю, Дарію Кухар. Також було відзначено учителя-наставника Дарії, Т.Ф. Півнєву. Завідуюча райметодкабінетом Н.М. Олійник у своєму привітальному слові наголосила на великих досягненнях колективу Балівської школи, знаної не лише в Дніпропетровському районі і області, а й в Україні. Вона вручила директору школи В.В. Півнєву Диплом Міністерства освіти, науки, молоді та спорту, Академії педагогічних наук України за високі досягнення в інноваційній діяльності. Також Грамотою районного відділу освіти було нагороджено колектив школи. Наталія Миколаївна вручила нагороди переможцям обласних та районних олімпіад та творчих конкурсів.
    Сільський голова В.П. Рижак подякував колективу школи за співробітництво і передав представниці випускників 2012 року Аліні Сідлецькій величезну корзину фруктів та солодощів і Державні Прапори України.
    Після цього церемонія нагородження продовжилась. Грамотами та Подяками адміністрації школи були нагороджені кращі учні і батьки. З пастирським словом і благословенням виступив отець Василій.
    Закінчилося свято танцями й піснями у виконанні  юних талантів школи і заливистою піснею останнього дзвоника.
    Навчальний рік 2012 успішно завершено!

Дивись фотоальбом...
Переглядів: 737 | Додав: alkor | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Quzwni  
0
lipitor online order <a href="https://lipiws.top/">buy atorvastatin 20mg online</a> order atorvastatin sale

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Наші проекти
Школа для батьків
Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Київський час
Powered by DaysPedia.com
Поточний Час в місті Київ
Нд., 16 Січня
Погода
Погода в Україні
Офіційні сайти
Новини освіти
Пошук

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz