П`ятниця, 2024-04-26, 3:24 PM
Вітаю Вас Гість | RSS

Балівський ліцей Слобожанської селищної ради

ISUO
Меню сайту
Календар
«  Червень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Форма входу
Освітні сайти
Корисні сайти

Головна » 2021 » Червень » 26 » Свято останнього дзвоника - 2021
9:41 AM
Свято останнього дзвоника - 2021

  Останній дзвоник традиційне свято школярів, які закінчують навчання.  Свято , що підводить риску, ставить крапку в багаторічному навчальному марафоні з усіма його уроками і змінами, контрольними роботами та домашніми завданнями. 

 І ось нарешті ,11  червня у Балівському ліцеї пролунав  довгоочікуваний останній дзвоник…  Цього дня чекали  усі — дорослі і діти. На шкільному подвір’ї зібралася уся дружня  родина  вчителів, учнів, батьків. Оберемки квітів, усміхнені обличчя і сльози на очах, щирі напутні слова та вітання — все це свято останнього дзвоника.

Аби розділити радість свята , до нас завітав Балівський староста Валерій  Рижак, який  привітав зі  святом завершення навчального року усю дружню родину — учнів, вчителів, батьків..

Зі словами привітання звернулися до учнів  директор ліцею Ігор Легеза та заступник директора з НВР  Людмила Моркотун, які з великою гордістю розповіли про перемоги, успіхи та досягнення колективу – як учнівського, так і педагогічного. І пишатись Балівському ліцею дійсно є чим,  про що свідчили численні нагороди за високі досягнення в навчанні,  позашкільній діяльності, спорті, вручені під час урочистої лінійки.   

Щирі слова побажань лунали цього дня на адресу випускників від першої вительки  Олени Легези, класного керівника Валентини Коновал. Від батьків випускників привітала Валентина Лісковська.

Щирими словами  та солодкими подарунками  привітали випускників учні 1 класу.

І ось хвилююча мить…  Звучить останній дзвоник в руках випускників Артема Краснічкова та Наталії Сергієнко.

Радість та смуток переповнюють серця випускників. Навчання у школі закінчилося. Попереду – незвіданий шлях дорослого і серйозного світу. Школа дала вам основу, ті знання, які необхідні для успіху у майбутньому дорослому житті. А далі – все залежить від вас. Тож зичимо Вам  успіхів, схильної долі, а вашим батькам – терпіння і сил! У добру путь і щасливу днину, дорогі випускники! Чудових вам канікул, школярі!

Останній дзвоник традиційне свято школярів, які закінчують навчання.  Свято , що підводить риску, ставить крапку в багаторічному навчальному марафоні з усіма його уроками і змінами, контрольними роботами та домашніми завданнями. 

 

Переглядів: 216 | Додав: pivnevval | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
2 Mbmctz  
0
order atorvastatin online cheap <a href="https://lipiws.top/">buy generic lipitor 80mg</a> atorvastatin 20mg us

1 Dnvolg  
0
order lipitor 20mg for sale <a href="https://lipiws.top/">atorvastatin 80mg ca</a> brand atorvastatin 80mg

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Наші проекти
Школа для батьків
Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Київський час
Powered by DaysPedia.com
Поточний Час в місті Київ
Нд., 16 Січня
Погода
Погода в Україні
Офіційні сайти
Новини освіти
Пошук

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz