Повідомлення про проведення публічних закупівель:
6. Сир твердий, сир кисломолочний
7. Додатки і протокол щодо проведення публічних закупівель
7-б. Додаток 3 (електроенергія)
7-в. Протокол переговорів (газ)
9. Кухонне приладдя для шкільної їдальні
14. Послуги з виготовлення проєктно-кошторисної документації
16. Шкільні меблі (обгрунтування)
17. Закупівля електричної енергії (обгрунтування)
18. Багатофункціональний пристрій (обгрунтування)
19. Кухонне приладдя (обгрунтування)
20. Тендерна документація на закупівлю товару "Природний газ" (вересень 2021 р.)
21. Обгрунтування технічних і якісних характеристик товару "Природний газ" (вересень 2021)
22. Обгрунтування технічних та якісних характеристик закупівлі м'яса (вересень 2021)
23. Обгрунтування технічних та якісних характеристик "Шкільні меблі" (вересень 2021)
24. Обгрунтування технічних та якісних характеристик "Штори рулонні" (вересень 2021)
25. Обгрунтування технічних та якісних характеристик закупівлі природного газу (вересень 2021)
26. Обгрунтування технічних та якісних характеристик ВІКНА (жовтень 2021)
27. Обгрунтування технічних та якісних характеристик М'ЯСО (жовтень 2021)
28. Газ, обгрунтування технічних та якісних характеристик (листопад 2021)
29. Електроенергія, обгрунтування технічних та якісних характеристик (листопад 2021)
30. Комп'ютерне обладнання для НУШ, обгрунтування... (листопад 2021)
31. Обгрунтування закупівлі електроенергії (грудень 2021)
32. 2022 М'ясо (обгрунтування технічних і якісних характеристик), (грудень 2021)
33. Обгрунтування технічних та якісних характеристик, овочі і фрукти свіжі (грудень 2021)
34. Обгрунтування технічних та якісних характеристик, молоко (розміщено: грудень 2021)
36. Обгрунтування технічних та якісних характеристик, риба (розміщено: грудень 2021)
37. Обгрунтування технічних та якісних характеристик, сири (розміщено: грудень 2021)
38. Обгрунтування технічних та якісних характеристик, хліб (розміщено: грудень 2021)
39. Обгрунтування технічних та якісних характеристик, яйце (розміщено: грудень 2021)
40. Обгрунтування технічних і якісних характеристик, борошно, крупи (розміщено: грудень 2021)
41. Обгрунтування технічних та якісних характеристик, картопля (розміщено: грудень 2021)
42. Обгрунтування технічних та якісних характеристик, овочі оброблені (розміщено: грудень 2021)
43. Обгрунтування технічних та якісних характеристик, сік (розміщено: грудень 2021)
44. Обгрунтування технічних та якісних характеристик, яйце (розміщено: січень 2022)
45. Обгрунтування технічних і якісних характеристик, борошно, крупи (розміщено: січень 2022)
46. Обгрунтування технічних та якісних характеристик, картопля (розміщено: січень 2022)
47. Обгрунтування технічних та якісних характеристик, овочі оброблені (розміщено: січень 2022)
48. Обгрунтування технічних та якісних характеристик, сік (розміщено: січень 2022)
58. Обгрунтування технічних та якісних характеристик закупівлі Електричної енергії, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості закупівлі (розміщення:листопад 2023 рік)