Субота, 2024-04-20, 5:04 AM
Вітаю Вас Гість | RSS

Балівський ліцей Слобожанської селищної ради

ISUO
Меню сайту
Календар
«  Січень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Форма входу
Освітні сайти
Корисні сайти

Головна » 2012 » Січень » 28 » Відбулися загальношкільні батьківські збори
11:23 PM
Відбулися загальношкільні батьківські збори
 
20 січня 2012 року відбулися чергові загальношкільні батьківські збори. Більше 120 батьків зібралися цього дня, щоб почути про успіхи та проблеми школи, дізнатися докладніше про навчання і виховання своїх дітей.
Відкрив збори директор школи В.В. Півнєв. Він ознайомив батьків з порядком денним, після чого надав слово гостям - представнику Дніпропетровської обласної  благодійної організації "Сяйво Веселки" О.В. Чупіті і директору Дніпропетровського центру служб для сім'ї і молоді Т.В. Сотулі. Гості ознайомили присутніх з проблемами усиновлення в Україні і процесом створення дитячих будинків сімейного типу.
Директор школи В.В. Півнєв коротко ознайомив батьків з результатами районних і обласних олімпіад, в яких брали участь учні школи, відмітивши високий рівень підготовки дітей з історії, правознавства, фізики, біології, математики, хімії.
Батьки були ознайомлені з роботою школи над пілотним проектом "Відкритий світ". Перед ними було поставлене завдання докласти зусиль до повної комп'ютеризації домашньої навчальної роботи учнів середньої та старшої ланки, а також проведення Інтернет буквально в кожен будинок, де виховується учень школи.
  Шкільний психолог А.Ю. Литвин прочитала батькам коротку лекцію на тему "Безпечний Інтернет", в якій висвітила проблеми, які породжує користування всесвітньою мережею і окреслила роль батьків у створенні в домі безпечного Інтернет-простору.
На завершення загальної частини зборів адміністрація школи винесла на обговорення батьківської громадськості проект Положення про зовнішній вигляд учнів КЗ Балівська СЗШ. Це Положення було одностайно схвалене присутніми на зборах батьками і учителями.
Після цього батьки розійшлися по класних кімнатах, щоб разом з класними керівниками обговорити питання навчання  і виховання своїх дітей в більш вузькому колі. Директор В.В. Півнєв прийняв участь у зборах батьків одинадцятикласників. Він ознайомив батьків з результатами моніторингу рівня навченості учнів з історії, математики та української мови, а також торкнувся питань завершення навчального року, державної підсумкової атестації та ЗНО.
Заступник директора Л.Г. Моркотун прийняла участь в роботі класних зборів батьків  9 класу. У своєму виступі на зборах вона торкнулася особливостей завершення навчального року, ДПА, а також майбутнього профільного навчання нинішніх дев'ятикласників в старшій школі.
В цілому збори пройшли в атмосфері ділового співробітництва батьків і школи.
Переглядів: 2492 | Додав: alkor | Рейтинг: 2.7/3
Всього коментарів: 1
1 Jekihg  
0
order atorvastatin generic <a href="https://lipiws.top/">oral atorvastatin</a> lipitor buy online

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Наші проекти
Школа для батьків
Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Київський час
Powered by DaysPedia.com
Поточний Час в місті Київ
Нд., 16 Січня
Погода
Погода в Україні
Офіційні сайти
Новини освіти
Пошук

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz