Четвер, 2024-03-28, 4:34 PM
Вітаю Вас Гість | RSS

Балівський ліцей Слобожанської селищної ради

ISUO
Меню сайту
Календар
«  Березень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Форма входу
Освітні сайти
Корисні сайти

Головна » 2012 » Березень » 20 » Відбірний тур фестивалю "Україно моя!"
8:12 PM
Відбірний тур фестивалю "Україно моя!"
14 березня 2012 року в приміщенні школи відбувся відбірний тур районного фестивалю мистецтв "Україно моя!" Балівська школа традиційно приймає участь в цьому конкурсі ось вже 20 років. Кожного разу на суд компетентного журі пропонується різнопланова концертна програма. Ось і в цьому році юні таланти з Балівки представили великий концерт з 13 номерів різного жанру. Звичайно переважало вокальне мистецтво, яке було репрезентоване хоровим співом, дуетами і сольними номерами. Не залишилася в стороні і хореографія - на розсуд глядачів і журі балівчани винесли два сучасних танці.
Вразили своєю впевненістю і чудовим настроєм ведучі концерту, шестикласники Аліна Шатрава і Денис Боднар. Заряд їхньої енергії передався й іншим конкурсантам.
Зведений хор вокальної студії "Вернісаж" підхопив кураж ведучих, бездоганно виконавши вступну пісню. Дуже приємно було чути серед дзвінких дівочих голосів оксамитні баритони хлопців-старшокласників.
Після цього настала черга дуетів і солістів. Не можна було втримати ласкаву посмішку, дивлячись на чарівний дует п'ятикласниць Віти Кугіт і Оксани Сокуренко. Порадував майстерністю і досконалим артистизмом дует в складі Жанни Литвин та Ірини Шмерук. А виступ дуету одинадцятикласниць Тетяни Шатрави та Катерини Опришко був виконаний у найкращих народних традиціях.
Дзвінко і чисто лунали голоси наших солістів: Влади Яленко, Світлани Печінкової, Альбіни Євтошук. Справжньою окрасою концерту стали сольні виступи хлопців: Влада Халатура та Олега Вовчка. А два запальних танці у виконанні старшої групи танцювального гуртка додали найяскравіших барв до мистецького дійства.
Журі, підводячи підсумки конкурсної програми юних балівчан, зазначило, що Балівську школу "слід було б перейменувати у школу балівських талантів". Кращої похвали годі було й очікувати!
Успішний виступ учнів нашогї школи не міг би бути можливим без натхненної праці учителя музики, керівника вокальної студії "Вернісаж" Ларченко Алли Вікторівни та керівника танцювалюного гуртка Бабенко Віолетти Станіславівни. Щира вдячність їм за їхню натхненну роботу!
Адміністрація школи виносить подяку за участь у відбірковому турі конкурсу "Україно моя" Андрієві Стовбі, Денисові Боднару, Владові Халатуру, Костянтинові Кириленку, Віталієві Халатуру, Олегові Вовчку, Жанні Литвин, Ірині Шмерук, Єлизаветі Бєгун, Валентині Лісковській, Олені Демченко, Віті Кугіт, Оксані Сокуренко, Діані Нечай, Ользі Лавро, Світлані Печінковій, Тетяні Шатраві, Аліні Шатраві, Катерині Опришко, Альбіні Євтошук, Аліні Петрик, Альоні Краснічковій, Даріїї Штроо, Владі Яленко!  

Дивись альбом...
Переглядів: 882 | Додав: alkor | Рейтинг: 4.2/5
Всього коментарів: 1
1 Bxitnf  
0
purchase lipitor pills <a href="https://lipiws.top/">purchase atorvastatin pill</a> order atorvastatin 40mg online cheap

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Наші проекти
Школа для батьків
Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Київський час
Powered by DaysPedia.com
Поточний Час в місті Київ
Нд., 16 Січня
Погода
Погода в Україні
Офіційні сайти
Новини освіти
Пошук

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz