Субота, 2024-04-20, 8:59 AM
Вітаю Вас Гість | RSS

Балівський ліцей Слобожанської селищної ради

ISUO
Меню сайту
Календар
«  Березень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Форма входу
Освітні сайти
Корисні сайти

Головна » 2014 » Березень » 18 » Вибори Президента Балівської Шкільної Республіки
2:10 PM
Вибори Президента Балівської Шкільної Республіки
   Шановні відвідувачі! Після тривалої перерви, викликаної технічними причинами, наш сайт знову запрацював! За час нашої "відсутності" в школі відбулося чимало цікавих та неординарних подій! Серед них - загальношкільний проект "Голод 33-го! Цього забувати не можна!" (докладний звіт про проект буде розміщено в окремому розділі нашого сайту), святкування Нового Року та Різдва Христового, участь наших учнів у районних та обласних предметних олімпіадах, святкування Дня закоханих, огляд "Україно, моя!", величний загальношкільний проект "Наш Шевченко!" та інше!
   Але однією з найголовніших подій за цей час стали підготовка і проведення вибоів Президента Шкільної Республіки. Згідно Конституції Балівської Шкільної Республіки вибори Президента проводяться кожні 2 роки. Останній Президент, Акопова Анастасія, в минулому році закінчила школу, успішно здала ЗНО і зараз є студенткою Донецького державного університету управління. Отже, школі потрібен був новий Президент!
    Старт виборчій кампанії було дано одразу після зимових канікул. Було висунуто декілька кандидатур. Нагадаємо, що кандидатури на посаду Президента висувалися класними колективами на класних зборах. В результаті передвиборчої гонки з 5 кандидатів залишилося тільки двоє: учениця 9 класу Дарія Штроо та восьмикласниця Владислава Яленко, решта претендентів зняли свої кандидатури.
     І ось 7 лютого 2014 року відбулося голосування за кандидатів на посаду Президента школи! В цей день у фойє школи були встановлені кабінки та урни для голосування. Протягом дня всі громадяни Балівської Шкільної Республіки скористалися своїм правом і віддали свій голос за одного з кандидатів. У виборах взяли участь Почесні громадяни Балівської Шкільної Республіки - Балівський сільський голова В.П. Рижак і секретар Балівської сільради С.М. Трикоз.
    За результатами підрахунку голосів, що його провела шкільна виборча комісія, Президентом Балівської Шкільної Республіки було обрано Владиславу Яленко! Влада йшла на вибори разом зі своєю подругою, кандидатом на посаду віце-президента, Аліною Шатравою! Саме вони 19 лютого в урочистій обстановці були приведені до присяги директором школи В.В. Півнєвим.
    Ми вітаємо Владиславу та Аліну з вступом на посаду Президента і віце-президента школи і бажаємо їм плідної праці на цих відповідальних посадах!
Переглядів: 659 | Додав: alkor | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Vwhaia  
0
buy atorvastatin 80mg generic <a href="https://lipiws.top/">buy lipitor online cheap</a> atorvastatin uk

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Наші проекти
Школа для батьків
Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Київський час
Powered by DaysPedia.com
Поточний Час в місті Київ
Нд., 16 Січня
Погода
Погода в Україні
Офіційні сайти
Новини освіти
Пошук

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz