Вівторок, 2024-03-19, 9:37 AM
Вітаю Вас Гість | RSS

Балівський ліцей Слобожанської селищної ради

ISUO
Меню сайту
Календар
«  Липень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Форма входу
Освітні сайти
Корисні сайти

Головна » 2017 » Липень » 23 » Тиждень предметів суспільно-гуманітарного напряму
2:26 PM
Тиждень предметів суспільно-гуманітарного напряму

    Напередодні шевченківських днів у школі пройшов предметний тиждень суспільно-гуманітарного напряму, план якого був досить таки насиченим. Розпочався він урочистою лінійкою, традиційно проведеною в понеділок для всіх учнів школи. Учні з 1 по 11 класи взяли участь у виставці малюнків та стіннівок, приурочених предметам гуманітарно - естетичного напряму.
    Було проведено конкурс читців поезій Т. Г. Шевченка. Кожен клас представив своїх учасників, які прагнули інтонаційно передати авторське переживання, замилування картинами природи рідного краю чи спогади про батьківщину.   
    У школі також були проведені такі позакласні заходи: ярмарок млинців і супроводжуване ним свято Масляної, Українські вечорниці. Учні проявили свої творчі здібності, акторську майстерність і ще раз довели, що наш народ має багату культуру, традиції в Україні цікаві і самобутні.
   Між учителями-предметниками було проведено методичний міст, де колеги Лобода Н. М., Кошля Г. В. та Музика В. В. презентували свій досвід роботи. Усі учасники мали можливість поділитися своїми досягненнями в навчально-виховній роботі з  використанням  ІКТ.
   Оглядова екскурсія по музею – завершальний захід тижня. Всі з цікавістю слухали захоплюючу розповідь екскурсоводів Дід Ольги та Сокирко Вікторії, які повідали цікаві сторінки історії села.
   У п’ятницю було проведено підсумкову лінійку і нагороджено переможців конкурсів.
   Предметний тиждень нікого не залишив байдужими. Кожен мав можливість проявити свій талант, здібності. І заслуга в цьому, звичайно ж вчителів-предметників, зокрема, Півнєва В.В., Моркотун Л. Г., Ларченко А.В., Кісь Г. О., Чехлатої Н. М., Лободи Н. М., Погрібної В. В., Кошлі Г. В., Музики В. В., Легези О. Л., Логвін Н. А., Коновал В. С., які бездоганно підготували учнів до участі в усіх заходах.

 

Переглядів: 547 | Додав: alkor | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Tidhjf  
0
buy atorvastatin 20mg for sale <a href="https://lipiws.top/">lipitor 40mg for sale</a> lipitor generic

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Наші проекти
Школа для батьків
Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Київський час
Powered by DaysPedia.com
Поточний Час в місті Київ
Нд., 16 Січня
Погода
Погода в Україні
Офіційні сайти
Новини освіти
Пошук

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz