Середа, 2024-04-24, 5:33 PM
Вітаю Вас Гість | RSS

Балівський ліцей Слобожанської селищної ради

ISUO
Меню сайту
Календар
«  Грудень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Форма входу
Освітні сайти
Корисні сайти

Головна » 2012 » Грудень » 10 » Слово та справа депутата
0:24 AM
Слово та справа депутата

Віктор Геннадійович Шинкевич – людина, добре відома жителям села Балівка. З ім’ям цього талановитого керівника пов’язано немало добрих справ, зроблених на території балівської громади. Серед цих справ – чудовий дитячий садок, капітально відремонтовані класи та система опалення Балівської школи, реставрація пам’ятників воїнам, що загинули, визволяючи наше село, та землякам, що віддали свої життя на фронтах Великої Вітчизняної війни, ремонт даху амбулаторії тощо. Ось далеко не повний список проблем, що були розв’язані за ініціативи та за безпосередньої участі Віктора Геннадійовича.

Велику увагу депутат обласної ради приділяє розвиткові соціальної сфери нашого села. Комунальний заклад Балівська середня загальноосвітня школа – постійний об’єкт його уваги.

У березні 2013 року Віктор Геннадійович Шинкевич разом із балівським сільським головою Валерієм Петровичем Рижаком урочисто відкрили новий комп’ютерний клас, який школа отримала по лінії Міністерства освіти  за програмою «100 відсотків», як експериментальний навчальний заклад, що працює в полі Національного проекту «Відкритий Світ». Саме тоді заступник директора школи Тамара Олександрівна Добровольська висловила жаль з того приводу, що нові, надсучасні комп’ютери були встановлені в кабінеті, оснащеному старими шкільними меблями. Віктор Геннадійович пообіцяв допомогти. І ось у вересні школа отримала радісну звістку, що кошти на нові меблі виділені з депутатського фонду і переведені у вигляді субвенції на рахунки відділу освіти. Адміністрація школи одразу ж зробила індивідуальне замовлення на виготовлення меблевих комплектів.

Нарешті 30 листопада 13 новеньких меблевих комплектів на 26 учнів були доставлені до школи і встановлені в сучасному комп’ютерному класі.

А 4 грудня на запрошення колективу школи Віктор Геннадійович Шинкевич завітав до навчального закладу, щоб урочисто і офіційно передати обнову до рук нових господарів.

Передаючи новенькі столи та стільці в господу школи, депутат наголосив на необхідності опанування школярами новими та новітніми інформаційно-комунікаційними технологіями, які є надійним дороговказом у житті та діяльності сучасної людини. Він побажав учням Балівської школи нових успіхів у їх навчальній праці.

Подякою прозвучали слова директора школи Валентина Володимировича Півнєва, завідуючої кабінетом Тамари Олександрівни Добровольської, Президента шкільної республіки Анастасії Акопової.

Принагідно згадати, що Балівська школа є однією з опорних шкіл обласного експерименту «Використання Інтернет та медіаосвітніх технологій у навчально-виховному процесі сучасної школи». У березні цього року на її базі було проведено обласний семінар-практикум керівників експериментальних навчальних закладів, що працюють в Національному проекті «Відкритий Світ». Більше 90 колег з усіх куточків Дніпропетровщини високо оцінили роботу педагогів та учнів школи з питань вдосконалення інформаційно-комп’ютерної освіти школярів. Велику роль в цьому успіху балівчан відіграло сучасне технічне оснащення, покращенню якого активно сприяє депутат обласної ради Віктор Шинкевич.

Учительський та учнівський колективи Балівської школи висловлюють величезну подяку Віктору Геннадійовичу за розуміння проблем сучасної сільської школи та безвідмовну допомогу у покращенні її матеріальної бази.

Переглядів: 914 | Додав: alkor | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 2
2 Cfjvfv  
0
atorvastatin 40mg oral <a href="https://lipiws.top/">buy lipitor medication</a> cheap lipitor 80mg

1 Hibsxp  
0
atorvastatin 40mg without prescription <a href="https://lipiws.top/">how to get lipitor without a prescription</a> atorvastatin 20mg cost

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Наші проекти
Школа для батьків
Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Київський час
Powered by DaysPedia.com
Поточний Час в місті Київ
Нд., 16 Січня
Погода
Погода в Україні
Офіційні сайти
Новини освіти
Пошук

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz