Четвер, 2024-04-25, 9:53 AM
Вітаю Вас Гість | RSS

Балівський ліцей Слобожанської селищної ради

ISUO
Меню сайту
Календар
«  Квітень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Форма входу
Освітні сайти
Корисні сайти

Головна » 2012 » Квітень » 8 » Село має бути чистим!
5:06 PM
Село має бути чистим!
   6 квітня за ініціативою сільського голови Валерія Петровича Рижака відбувся черговий етап екологічної операції "Чисте село". На заклик голови відгукнулись всі свідомі жителі села, які біля своїх дворів навели ідеальний порядок. Але, нажаль, совість прокинулася не у всіх односельців, знайшлися серед них і такі, що зробили вигляд, що їх це не стосується. Тому в деяких місцях села залишилися лежати купи сміття. Допомогти рідному селу очиститися від бруду визвалися старшокласники Балівської школи, учні 9 і 10 класів. В їх завдання входило - очистити центральну вулицю села довжиною більше 4 кілометрів  (а це майже дорівнює довжині проспекту Карла Маркса в Дніпропетровську) від залишків антиекологічної діяльності людини. Ситуація ускладнилася тим, що через село проходить автомобільна траса Дніпропетровськ-Полтава, і найбільшими забруднювачами села стають транзитні водії, що викидають всілякий непотріб прямо з вікон своїх автомобілів.
   О 9 годині ранку, розділившись на дві групи, старшокласники рушили вздовж дороги, а до 12 години центральна вулиця села була звільнена від бруду. Діти працювали на совість! Але було боляче дивитися на ставлення окремих односельців до свого села. Деякі жителі вулиць Партизанська, Клубна, Піонерська перетворили перехрестя доріг і задні частини своїх дворів і городів на справжнісінькі стихійні звалища. Іноді дивуєшся: як можна народитися і все життя жити в рідному селі і так його ненавидіти?! Так його засмічувати! Адже ця земля дала нам життя! Дає нам сили і наснагу! То ж ми повинні дякувати їй за це і всіляко оберігати від будь-яких кривд і образ!
   Шановні балівчани! Учні Балівської школи звертаються до Вас із закликом подбати про своє рідне село, про його чистоту і привабливий вигляд! Ніхто не прийде до нас і не наведе нам порядок у рідній оселі, якщо ми самі цього не зробимо!

Дивись альбом...
Переглядів: 848 | Додав: alkor | Рейтинг: 4.3/3
Всього коментарів: 2
2 Usneha  
0
buy generic atorvastatin 80mg <a href="https://lipiws.top/">lipitor 80mg cost</a> buy atorvastatin pills

1 Cbffqb  
0
generic lipitor 10mg <a href="https://lipiws.top/">lipitor 40mg without prescription</a> lipitor 40mg tablet

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Наші проекти
Школа для батьків
Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Київський час
Powered by DaysPedia.com
Поточний Час в місті Київ
Нд., 16 Січня
Погода
Погода в Україні
Офіційні сайти
Новини освіти
Пошук

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz