П`ятниця, 2024-04-26, 0:43 AM
Вітаю Вас Гість | RSS

Балівський ліцей Слобожанської селищної ради

ISUO
Меню сайту
Календар
«  Грудень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Форма входу
Освітні сайти
Корисні сайти

Головна » 2011 » Грудень » 25 » Районний семінар учителів хімії
9:17 PM
Районний семінар учителів хімії

22 грудня 2011 року на базі КЗ Балівська СЗШ відбувся практичний семінар учителів хімії Дніпропетровського району "Використання інформаційно-комп'ютерних технологій в процесі профільного навчання та допрофільної підготовки старшокласників". На семінарі були присутні 22 учителі хімії з різних шкіл. В роботі семінару прийняли участь наші гості - декан факультету технології силікатів Українського державного хіміко-технологічного університету О.П. Рижова та асистент кафедри скла та кераміки О.С. Михайлюта.
В програмі семінару були
1) Теоретичний блок, під час якого директор школи В.В. Півнєв розповів присутнім про широке використання ІКТ в навчальній діяльності закладу. Особливо директор зупинився на питаннях створення і використання в роботі електронних посібників для профільного навчання і допрофільної підготовки старшокласників, авторами яких є учителі школи.
Продовжила знайомство з особливостями роботи школи заступник директора Л.Г. Моркотун. Вона презентувала гостям систему організації профільного навчання учнів старшої школи і допрофільної підготовки восьми- і дев'ятикласників.
Після цього слово було надано нашим гостям. Декан факультету технології силікатів УДХТУ О.П. Рижова представила свій факультет, розповіла про особливості навчання на ньому, запропонувала учням Дніпропетровського району приєднатися до проекту "Побудь студентом УДХТУ". 
Асистент кафедри скла та кераміки О.С. Михайлюта розповіла про роботу своєї кафедри і показала фільм про поїздку учнів Балівської школи до університету.
2) Практичний блок складався з двох мультимедійних проектів. Спочатку учитель хімії Т.О. Добровольська провела практикум з презентації свого авторського електронного підручника "Допрофільна підготовка з хімії. 8 клас". Потім учні 10-11 класів, які відвідують зайняття динамічної профільної групи природничо-математичного напряму, представили на суд глядачів свій груповий проект - мультимедійний журнал "БалХім".
Підсумки семінару підвела керівник районного методоб'єднання учителів хімії Т.М. Шеремет. Всі заходи, що були в програмі семінару, отримали високу оцінку присутніх. Всім учителям хімії було рекомендовано використовувати досвід КЗ Балівська СЗШ з використання ІКТ у своїй практичній діяльності.
Адміністрація КЗ Балівська СЗШ виносить подяку за високий рівень підготовки і проведення районного семінару учителю хімії, заступнику директора школи, Тамарі Олександрівні Добровольській, а також її помічникам, учням старшої школи, Акоповій Анастасії, Нескоромних Анні, Шулаку В'ячеславу, Сатаєву Владиславу, Демченко Аліні, Слободяник Жанні, Сініпаловій Діані, Шумейко Анні, Ходаку Сергію.
 
Переглядів: 926 | Додав: alkor | Рейтинг: 2.7/3
Всього коментарів: 2
2 Iflpve  
0
order atorvastatin 80mg <a href="https://lipiws.top/">atorvastatin price</a> atorvastatin 20mg without prescription

1 Zcswxl  
0
order lipitor 80mg without prescription <a href="https://lipiws.top/">order lipitor for sale</a> buy atorvastatin online cheap

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Наші проекти
Школа для батьків
Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Київський час
Powered by DaysPedia.com
Поточний Час в місті Київ
Нд., 16 Січня
Погода
Погода в Україні
Офіційні сайти
Новини освіти
Пошук

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz