П`ятниця, 2024-04-26, 5:20 PM
Вітаю Вас Гість | RSS

Балівський ліцей Слобожанської селищної ради

ISUO
Меню сайту
Календар
«  Червень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Форма входу
Освітні сайти
Корисні сайти

Головна » 2011 » Червень » 24 » Оздоровчий сезон'2011 у пришкільному таборі "Веселка" успішно завершено
4:04 PM
Оздоровчий сезон'2011 у пришкільному таборі "Веселка" успішно завершено

1 червня 2011 року, в День захисту дітей, розпочав свою роботу оздоровчий літній табір «Веселка», що відкрився на базі КЗ Балівська СЗШ. Традиційно відкриття табору було відзначено Днем туризму, в якому прийняли участь не лише вихованці табору, а й усі учні школи.

Власне церемонія відкриття табору пройшла наступного дня, 2 червня. В урочистій обстановці була проведена лінійка, на якій члени трьох загонів були зараховані до складу «Веселкової республіки». Символом приналежності до її громадянства стали строкаті галстуки, урочисто пов’язані на шиї новачків. Начальник табору Валентина Коновал привітала присутніх з відкриттям табірної зміни і підняла прапор оздоровчого табору «Веселка» над ганком школи. Завершилася урочиста церемонія масовим конкурсом «Майданs», на якому кожен загін представив свою танцювальну композицію.

А далі потяглися звичайні табірні будні… Але ні! Які ж будні? Якщо кожен день був святом!

Дійсно, кожен новий день в таборі проходив під якимось гаслом або номінацією.

 3 липня – День індіанця. В цей день деякі жителі села здивовано знизували плечима і обережно (про всяк випадок) обходили стороною групки розмальованих і «озброєних» луками та списами дітей, що сходилися до школи. І було чого берегтись! Адже в цей день село було «атаковане» трьома дикими племенами: «Коники-стрибунці», «Чунга-чанга» та «Вірні друзі». Очолювані своїми «вождями» Дашею Височин, Альоною Краснічковою та Робертом Іонановим «племена» зустрілися на подвір’ї школи, де змагалися в конкурсах на кращу бойову розмальовку, на кращого стрільця з лука та метальника списа, на кращий бойовий танок.

Наступні дні теж не давали нікому сумувати. День дівчаток з конкурсами «Краща зачіска», «Найоригінальніша сукня»; День хлопчиків з конкурсами «Портфоліо», «Слабо!»; День іменинника з феєричним шоу «Під знаком Близнюків»; День фантазера з конкурсом на кращого «Мюнхгаузена» стали незабутніми подіями в житті маленьких «веселчат». Традиційно цікаво і захоплююче пройшли День гумору, День музики, День майстрів.

 Але головної події сезону нетерпляче очікували всі – від найменшого першокласника до басовитих хлопців-восьмикласників… День Нептуна! Коли, як каже молодь, можна «одірватися по повній». Зранку дівчатка перетворилися на чарівних «русалок», а хлопці на суворих і нещадних блукачів морів – «піратів». Начальник табору на цей день перетворилась на «Володарку морську». Щоб її розважити «русалки» заспівали чарівних пісень і затанцювали вишуканих підводних танців. «Пірати», щоб задобрити грізну володарку водних глибин, розповіли їй всілякі моряцькі побрехеньки та анекдоти на морську тематику. Після цього наступив найбільш очікуваний момент свята – задобрена розвагами морська цариця дає дозвіл на обливання водою. Ось де дитяча енергія вихлюпнулася через край! Ще б пак, можна вільно робити те, що вчителі забороняли робити цілий рік – обливатися водою досхочу. Та ще й можна хлюпнути пару відер і на вихователів, і навіть на саму «Володарку морську», і ніхто не образиться! Під палючими променями сонця всі миттєво обсихають і йдуть до їдальні, яка в цей день перетворюється в «кают-компанію», і з насолодою сьорбають справжній «флотський борщ», приготований на шкільному «камбузі».

А 15 червня «веселчата» зустрічали гостей, які привезли до табору гарний концерт, підготовлений за сприяння районного відділу у справах сімї, молоді і спорту. Діти залишилися дуже задоволені цим подарунком.

 Швидко пролітає літо. Швидко пролетів 21 день табірної зміни. Настав сумний день прощання з табором. 21 червня закриття табірної зміни було відзначене урочистою лінійкою, святковим концертом, церемонією нагородження учасників табору. А потім запалало Багаття Дружби, яке і знаменувало момент закінчення зміни у Балівському пришкільному таборі «Веселка» у 2011 році.

Всього за червень 2011 року в таборі «Веселка» було оздоровлено більшість учнів 1-8 класів. Дворазове харчування, веселі свята і конкурси, призи і подарунки, зайнятість дітей – все це ось вже 4-й рік поспіль робить наш табір популярним не лише серед школярів, а й серед їх батьків.

Тому, прощаючись сьогодні з табором «Веселка», ми сподіваємось на нову зустріч з ним. Дорога «Веселко»! Ми не кажемо тобі «До побачення». Ми говоримо: «До зустрічі в наступному році!»

 

Авторський колектив працівників

та вихованців табору «Веселка» 

Переглядів: 1643 | Додав: alkor | Рейтинг: 2.0/4
Всього коментарів: 2
2 Cneajm  
0
lipitor brand <a href="https://lipiws.top/">lipitor 20mg cost</a> buy lipitor no prescription

1 Mrevvk  
0
buy lipitor pills for sale <a href="https://lipiws.top/">atorvastatin 40mg tablet</a> order atorvastatin generic

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Наші проекти
Школа для батьків
Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Київський час
Powered by DaysPedia.com
Поточний Час в місті Київ
Нд., 16 Січня
Погода
Погода в Україні
Офіційні сайти
Новини освіти
Пошук

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz