Четвер, 2024-04-25, 9:08 PM
Вітаю Вас Гість | RSS

Балівський ліцей Слобожанської селищної ради

ISUO
Меню сайту
Календар
«  Березень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Форма входу
Освітні сайти
Корисні сайти

Головна » 2012 » Березень » 23 » Обласний семінар-практикум
9:41 PM
Обласний семінар-практикум
  21 березня 2012 року на базі Дніпропетровського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти відбувся обласний семінар-практикум для заступників директорів експериментальних навчальних закладів області "Підвищення якості навчально-виховного процесу за рахунок індивідуалізації через створення і використання електронного контенту". Семінар готувала і проводила Балівська середня загальноосвітня школа. Основною метою семінару було:
  • визначити можливі шляхи використання електронного контенту в навчально-виховній та управлінській діяльності сучасної школи;
  • обговорити роль і завдання педагогічних колективів щодо розробки, створення і практичного використання електронного контенту;
  • ознайомитися із досвідом роботи колективу КЗ Балівська середня загальноосвітня школа Дніпропетровського району.
  Всього на семінар з'їхалися близько 90 представників експериментальних шкіл з усіх куточків нашої області. Відкрила семінар проректор ДОІППО, кандидат філософських наук Марина Григорівна Ватковська. Вона наголосила на важливості проблеми, яка розглядалась на семінарі, і надала слово директору КЗ Балівська СЗШ Півнєву Валентину Володимировичу, який через шкільний сайт презентував присутнім свій навчальний заклад, ознайомив колег з особливостями організації навчально-виховного процесу в школі.
  Далі слово було надано заступнику директора Балівської школи, учителю хімії Тамарі Олександрівні Добровольській, яка ознайомила гостей з архітектурою і мультимедійним оснащенням свого електронного посібника по допрофільній підготовці для 8 класу. Присутні з великим інтересом вислухали Тамару Олександрівну, задали їй ряд питань.
  Естафетну паличку від своєї учительки перехопили учні 10 класу Анастасія Акопова, Аліна Демченко і В'ячеслав Шулак - члени редакційної колегії учнівського мультимедійного журналу "БалХім". Вони представили третій номер свого журналу. Головний редактор Настя Акопова зробила загальний огляд електронного видання, одну з сторінок журналу більш докладно презентувала її автор Аліна Демченко. Технічну підтримку здійснював Славік Шулак. Гостям семінару дуже сподобалась ідея мультимедійного журналу і представлення його учнями Балівської школи.
  Секретами створення електронного підручника на прикладі свого посібника з профільного навчання  астрономії в 11 класі поділився директор школи В.В. Півнєв.
 Під час ділової перерви учасники семінару змогли ближче і докладніше ознайомитися з авторськими електронними посібниками балівських учителів. Для цього в конференц-залі було організовано невелику виставку.
   Після перерви учитель історії, директор шкільного Музею історії села Балівка Тетяна Федорівна Півнєва в цікавому емоційному стилі представила свій електронний посібник з позакласної і музейної роботи "Остарбайтери - жертви тоталітаризму". Присутнім було надзвичайно цікаво послухати, як збиралися матеріали для цього видання, як вони використовуються в навчальній і виховній роботі школи.
  На завершення директор школи В.В. Півнєв продемострував інтерактивні можливості свого посібника з управління навчальним закладом "Внутрішній моніторинг ЗНЗ", який викликав великий інтерес у заступників директорів, яким частіше інших в школі приходиться зіштовхуватись з питаннями моніторингу навчальної і виховної діяльності.
  Після проведення обговорення і круглого столу з актуальних питань підсумки семінару-практикуму підвела куратор проекту "Відкритий Світ" Ірина Григорівна Коляда. Вона, а також учасники семінару відзначили високий рівень його підготовки і проведення і подякували представникам школи за їх творчу працю.
  Адміністрація Балівської школи висловлює глибоку подяку учасникам підготовки і проведення семінару: учителям Т.О. Добровольській і Т.Ф. Півнєвій, заступнику директора школи Л.Г. Моркотун, секретарю школи Л.Л. Краснічковій, десятикласникам А. Акоповій, А. Демченко і В. Шулаку, а також всім учителям школи, які надали підтримку у проведенні семінару!

Дивись альбом...
 

Переглядів: 1101 | Додав: alkor | Рейтинг: 4.0/9
Всього коментарів: 5
5 Ncpauw  
0
buy atorvastatin cheap <a href="https://lipiws.top/">cost atorvastatin 10mg</a> buy lipitor 80mg generic

4 Gwentz  
0
atorvastatin 80mg usa <a href="https://lipiws.top/">atorvastatin canada</a> buy atorvastatin 40mg online

2 Наталія Олійник  
0
Шановний Валентине Володимировичу та педагогічний колектив!
Прийміть щирі слова подяки за Вашу натхненну працю, вагомий внесок та великий прорив у розвиток сучасних освітніх технологій, за Ваше терпіння, мудрість і вірність обраній професії! Ваша робота у вищезазначеному експерименті сьогодні є гордістю не тільки Дніпропетровського району, а й усієї області. Це результат працелюбства, високого професіоналізму і відданості обраній справі.
Приємно усвідомлювати, що Ваш педагогічний колектив - талановиті й трудолюбиві люди, по-справжньому віддані своїй професії, особливо сьогодні, тому що саме вчитель був і є головним творцем майбутнього.
Від щирого серця бажаю здоров'я, щастя, допитливих, обдарованих учнів, професійного довголіття, цікавих ідей і можливостей для їх втілення!

3 alkor  
0
Велике спасибі за теплі слова!

1 Анастасiя  
0
дякуємо також вам за піддтримку! :)

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Наші проекти
Школа для батьків
Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Київський час
Powered by DaysPedia.com
Поточний Час в місті Київ
Нд., 16 Січня
Погода
Погода в Україні
Офіційні сайти
Новини освіти
Пошук

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz