Четвер, 2024-04-25, 10:13 PM
Вітаю Вас Гість | RSS

Балівський ліцей Слобожанської селищної ради

ISUO
Меню сайту
Календар
«  Грудень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Форма входу
Освітні сайти
Корисні сайти

Головна » 2011 » Грудень » 30 » Новорічна феєрія
11:28 PM
Новорічна феєрія

26 грудня о 17.00 розпочався Новорічний вечір старшокласників. За підготовку і проведення вечора відповідав 11 клас. Випускники вирішили взяти за основу казкового дійства гоголівську "Ніч пред Різдвом". Під керівництвом класного керівника Г.О. Кісь вони разом з представниками 10 класу створили чудові декорації, костюми, цікавий сценарій, які з перших секунд вистави буквально занурили всіх присутніх в атмосферу різдвяного українського села ХІХ сторіччя. Розпочали вечір ведучі Таня Косенко та Жанна Слободяник. Чарівна Солоха (Катя Опришко), пан Голова (Артем Скобелев), сільський Дяк (Сергій Ходак), відчайдушний Вакула (Віталій Коляда), красуня Оксана (Таня Шатрава), хитрий Чорт (Костя Матеюк), два куми (Андрій Стовба і Влад Халатур), бундючний козак-чортознай Пацюк (Влад Сатаєв), кумоньки (Настя Акопова і Діана Сініпалова), подружки Оксани (Аліна Сідлецька і Альбіна Євтошук) були настільки переконливі у своїй грі, що іноді забувалося, що перед глядачами - звичайні учні нашої школи. Ефект перевтілення був приголомшливий! В гості до господи Солохи завітали "колядники" (учні 8 та 9 класів). Вони заспівали різдвянних пісень, поводили Козу, за що отримали від хазяйки гостинців! А потім до всіх у гості завітали Дід Мороз (Сергій Черненко) та Снігуронька (Анжела Лужна). Непомітно промайнули декілька годин передноворічного вечора, і старшокласники відправилися на довгоочікувані канікули.
Наступного дня, 27 грудня, настала черга молодших і середніх класів. Ось де була яскравість і різноманітність новорічнних карнавальних костюмів! Кожен вражав своєю барвистістю і вишуканістю. Зайці, Вовки, Лисички, Сніжинки, Принцеси, Мушкетери, Гусари... Та хіба все перерахуєш? Пісні, танці, конкурси, хороводи - все це злилося в єдину різнокольорову веселу віхолу! Відповідальні за ранки 4-й клас (В.В. Музика) і 7 клас (С.Є. Скляр) змогли створити новорічний зимовий настрій, незважаючи на зовсім не зимову погоду за вікном,  і подарувати нам декілька годин справжньої Різдвяної казки.
Адміністрація КЗ Балівська СЗШ дякує всім класним керівникам, учителям, учням і батькам, які взяли участь у створенні цього справжнього Новорічного Дива, за подаровану подорож у Дитинство!


Переглядів: 1027 | Додав: alkor | Рейтинг: 1.7/3
Всього коментарів: 2
2 Lzfuzl  
0
how to get lipitor without a prescription <a href="https://lipiws.top/">atorvastatin 80mg cheap</a> buy atorvastatin 10mg for sale

1 Cvalqx  
0
lipitor 40mg us <a href="https://lipiws.top/">generic atorvastatin 80mg</a> order lipitor 20mg pills

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Наші проекти
Школа для батьків
Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Київський час
Powered by DaysPedia.com
Поточний Час в місті Київ
Нд., 16 Січня
Погода
Погода в Україні
Офіційні сайти
Новини освіти
Пошук

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz