Вівторок, 2024-03-19, 4:39 AM
Вітаю Вас Гість | RSS

Балівський ліцей Слобожанської селищної ради

ISUO
Меню сайту
Календар
«  Листопад 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Форма входу
Освітні сайти
Корисні сайти

Головна » 2017 » Листопад » 28 » Літня оздоровча кампанія - 2017
10:17 PM
Літня оздоровча кампанія - 2017

Ось і добігла кінця табірна зміна. У дітей пришкільного табору відпочинку «Веселка» на базі КЗ Балівська ЗОШ І – ІІІ ступенів гарних вражень вже на цілий рік вистачить. Адже скільки цікавого відбувалося у “Веселці”!

В цьому році пришкільний табір « Веселка» розпочав свою роботу 29 травня ,відвідувало табір 90 учнів пільгової категорії. Кожен із 14 днів у таборі був насичений цікавими розвагами, конкурсами, екскурсіями, роботою гуртків « Знавці англійської мови» кер. В.В Півнєв, та « Дивоцвіт» ( Петриківський розпис) кер. В.І. Міленко.
Із першого дня в таборі розпочиналися змагання між загонами. На ранковій лінійці оголошувався план заходів на день, а на денній - підбивалися підсумки, нагороджувалися переможці конкурсів і змагань та оголошувалися завдання на наступний день.
Особливо запам’ятався День захисту дітей 01.06.2017р з цілою низкою заходів. Діти відпочивали у м. Дніпро, а саме у парку ім.. Л. Глоби. Незабутнім було і свято відкриття табірної зміни у школі. Багато позитивних емоцій додали дітворі танцювальні зарядки та спортивні змагання, поїздка на « Миколин Хутір» та участь у майстер класах по виготовленню гончарних виробів, ляльок – мотанок, виробів із соломи.
А найяскравішим заходом цих днів став конкурс “ Моди і дизайну”, що, без перебільшення, перетворився на шоу-концерт, де діти виготовляли костюми із побутових матеріалів і робили показ мод. Працювала майстерня з боді – арту. Все тут було по-справжньому, тому й журі, й глядачі-вболівальники отримали неабияке задоволення.

Та не менш цікаво пройшов і « День індіанця» , де діти гралися в гру

« Поклик Джунглів», проводили конкурс « Веселі гримери» , де з задоволення розмальовували один одного.
Це дійсно було справжнє свято для дітей.

Усі вихованці були активними учасниками проведених заходів і нагороджувалися грамотами та призами.

Щодня діти займалися цікавими справами: відпочивали на спортивному майданчику, їздили на екскурсії, відвідували гуртки. Цікаве дозвілля організовували для дітей вихователі Г. В.Кошля, Н.А.Логвін, О.Л. Легеза, В.В. Музика ; практичний психолог А.Ю Литвин; інструктор з фізкультури та спорту О. М. Погрібний . За станом здоров’я дітей та вихователів слідкувала медична сестра Н.О. Абраменко. Саме вони вкладали щодня душу й серце, щоб зацікавити дітей, дати можливість розкритися їх таланту.

Щодня тут діти отримували 2 разове повноцінне гаряче харчування, страви різноманітні, корисні, вітамінні. Про це постійно турбувалася наш кухар Л.П. Музика.

 

Хочеться вірити, що емоції, отримані в таборі, не забудуться ніколи.

Оздоровитись і відпочити нам допомогла Балівська сільська рада ,

голова В. П. Рижак, яка виділила субвенцію на безкоштовне харчування у таборі для 90 дітей пільгових категорій. Ми вдячні всім, хто допомагав. Хай посіяне добро цим людям вернеться сторицею.

 

Начальник табору А.В. Ларченко.

Переглядів: 483 | Додав: alkor | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Ymwilk  
0
buy lipitor <a href="https://lipiws.top/">order lipitor</a> atorvastatin 80mg without prescription

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Наші проекти
Школа для батьків
Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Київський час
Powered by DaysPedia.com
Поточний Час в місті Київ
Нд., 16 Січня
Погода
Погода в Україні
Офіційні сайти
Новини освіти
Пошук

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz