П`ятниця, 2024-04-26, 2:33 PM
Вітаю Вас Гість | RSS

Балівський ліцей Слобожанської селищної ради

ISUO
Меню сайту
Календар
«  Травень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Форма входу
Освітні сайти
Корисні сайти

Головна » 2011 » Травень » 29 » Факельний похід 8 травня
7:04 PM
Факельний похід 8 травня

О 21.00 годині на шкільному подвір'ї зібралися старшокласники КЗ Балівська СЗШ. Кожен тримав у руці факел, який, як живий вогник пам'яті про полеглих, належало пронести до Меморіалу Вічної Слави. Факельний похід - одна з найважливіших традицій школи і одна з найвизначніших подій в житті сільської громади. Сотні односельців приходять подивитись на це священне дійство і віддати данину пам'яті загиблим на фронтах Другої світової землякам. 

 З величезним бажанням і хвилюванням учні 9-х і 10 класів майже у повному складі збиралися до школи, щоб долучитися до цієї неординарної в їх житті події. Адже для кожного з них це не просто "прогулянка" з факелом по нічному селу, це своєрідний екзамен на дорослість. Вишикувавшись двома рівними колонами, запаливши один від одного факели, старшокласники рушили в цей хвилюючий для них похід.

 

А біля Меморіалу вже лунає музика, вже стоять в очікуванні вогняного дива односельці... І ось з-за повороту, неначе гігантська вогняна змія, з'являється факельна процесія. Наблизившись до Меморіалу і зайнявши свої місця, завмирають у скорбртному мовчанні факелоносці. Звучать урочисті слова, які вимовляють учні, лунають пісні у виконанні учнів школи і колишніх її випускників. Дзвінко лунає голос шестикласника Олега Вовчка, тривожно звучить пісня у виконанні десятикласниці Альбіни Євтошук, лине над похилими березами реквієм у чарівному виконанні Наталії Ільченко.

  

 Танцювальна група дівчат 6-10 класів виконують граціозний і, в той же час, урочисто-трагічний танок зі свічами. На очі присутніх навертаються сльози, деякі з жінок просто плачуть, не соромлячись. 

І ось лунає знаменита пісня "День Победы" Давіда Тухманова і в темному балівському небі спалахують яскраві вогні святкового фейєрверку! 

 

Адміністрація школи висловлює щиру подяку всім старшокласникам, які прийняли участь у факельній ході 2011, їх батькам, які допомогли у виготовлені смолоскипів. Окрему подяку висловлюємо педагогу-організатору школи В.С. Коновал, її чоловікові Олексію Івановичу, учителю музики А.В. Ларченко, класним керівникам 9-10 класів А.В. Євсюковій, Г.О. Кісь, учителю М.С. Кірюшатовій, учителю О.М. Погрібному. Від імені односельців величезне спасибі Балівському сільському голові В.П. Рижаку.

Переглядів: 886 | Додав: alkor | Рейтинг: 3.7/3
Всього коментарів: 1
1 Dlnhsc  
0
atorvastatin without prescription <a href="https://lipiws.top/">lipitor pill</a> atorvastatin 80mg drug

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Наші проекти
Школа для батьків
Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Київський час
Powered by DaysPedia.com
Поточний Час в місті Київ
Нд., 16 Січня
Погода
Погода в Україні
Офіційні сайти
Новини освіти
Пошук

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz