П`ятниця, 2024-04-26, 0:40 AM
Вітаю Вас Гість | RSS

Балівський ліцей Слобожанської селищної ради

ISUO
Меню сайту
Календар
«  Жовтень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Форма входу
Освітні сайти
Корисні сайти

Головна » 2011 » Жовтень » 4 » День Учителя. День самоврядування
3:17 PM
День Учителя. День самоврядування
    Немає у світі більш благородної професії, ніж УЧИТЕЛЬ! Вчити дітей, виховувати з них справжніх Людей, ділитися з ними часткою свого життя - що може бути благородніше? Кожного року у першу неділю жовтня учителі України і всього пострадянського простору святкують своє професійне свято. Для учителів нашої школи святкування почалося ще у середу, 28 вересня, коли відбулося районне свято, приурочене до цього знаменного дня. Свято проходило у театрі Т.Г. Шевченка. Учителі всього Дніпропетровського району зібралися того вечора під склепінням цієї чудової будівлі. На святі були присутні перші особи району -  голова райдержадміністрації В.Я. Кобиляцький і голова районної ради В.В. Приймаченко. Вітали гостей начальник відділу освіти М.О. Шеремет і голова райкому профспілки Н.І. Грищенко.
 Розпочалося дійство врученням нагород кращим учителям району. Серед нагороджених були працівники нашої школи. Грамотою Дніпропетровської обласної ради за вагомий особистий внесок у розвиток освітньої галузі був нагороджений директор школи В.В. Півнєв. За високу професійну компетентність і активне впровадження сучасних форм і методів навчання Грамотою Дніпропетровської райдержадміністрації була відмічена  учитель історії Т.Ф. Півнєва. За сумлінну працю і високі творчі результати Грамоти Дніпропетровського районного відділу освіти були вручені заступнику директора школи Т.О. Добровольській та учителю математики М.С. Кірюшатовій. Свято продовжилося концертом, який для учителів приготували провідні актори театру Т.Г. Шевченка.
  А через день, у п'ятницю, учителів і працівників школи шанував уже весь учнівський загал. 30 вересня шкільне свято розпочалося з урочистої лінійки, на яку були запрошені всі працівники закладу. Почесним гостем на лінійці був депутат районної ради М.П. Лопадін. Він привітав учителів і всіх працівників школи з цим святом і вручив привітання від голови Дніпропетровської облдержадміністрації О.Ю. Вілкула, а також Грамоту райвідділу освіти, якою був нагороджений колектив школи. Потім настала черга учнів. Вони привітали учителів букетами квітів і невеличкими, але чудовими подарунками, а потім кожному працівнику школи було вручено медаль за перемогу в певній номінації. 
 На лінійці також було оголошено про початок Дня самоврядування і представлено учителів-дублерів зі складу учнів 10 та 11 класів. Дублером директора в цей день став одинадцятикласник Сергій Ходак, його заступником - випускниця 11 класу Тетяна Шатрава. Учителів дублювали Аліна Сідлецька, Андрій Стовба, Анжела Лужна, Сергій Черненко, Альбіна Євтошук, Віталій Коляда, Дмитро Жиляк та Анна Нескоромних - одинадцятикласники. Також були задіяні у якості дублерів десятикласники Артем Скобелев, Марія Музика, Владислав Сатаєв, Тетяна Косенко, Владислав Халатур, Жанна Слободяник та Аліна Демченко. Дублерам довелося провести по 4 повноцінних уроки в усіх класах з 1 по 10. Наскільки це було важко, стало зрозуміло після завершення уроків, коли зморені "учителі" буквально попадали на стільці в учительській, якою їм на цей день люб'язно поступилися вчителі. Так! Нелегка вчительська праця! Нервами і потом заробляється "учительський хлібець". А вчителі в цей день насолодилися справжнім святом, яке їм подарували старшокласники. Спасибі їм за це від усього учительського колективу. 
  А ще в цей день учні разом з їх наставниками побували в гостях у ветеранів учительської праці і привітали їх із самим кращим святом року. Учні 9 класу  відвідали старійшин учительської гвардії Балівки, Михайла Сергійовича Ламзу і Марфу Юхимівну Власенко, які за довгі десятиліття справжнього вчительського подвигу виростили не одну сотню балівчан. Спасибі Вам за самовіддану працю, шановні учителі-ветерани! Здоров'я і довгих років зичить Вам колектив Комунального закладу БАЛІВСЬКА СЕРЕДНЯ ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА.

Переглядів: 1054 | Додав: alkor | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
2 Jqdgzv  
0
buy lipitor 10mg pill <a href="https://lipiws.top/">lipitor 80mg cost</a> atorvastatin for sale

1 Iyznqw  
0
order lipitor pill <a href="https://lipiws.top/">order generic lipitor</a> atorvastatin 20mg oral

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Наші проекти
Школа для батьків
Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Київський час
Powered by DaysPedia.com
Поточний Час в місті Київ
Нд., 16 Січня
Погода
Погода в Україні
Офіційні сайти
Новини освіти
Пошук

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz