Четвер, 2024-04-18, 2:26 PM
Вітаю Вас Гість | RSS

Балівський ліцей Слобожанської селищної ради

ISUO
Меню сайту
Календар
«  Жовтень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Форма входу
Освітні сайти
Корисні сайти

Головна » 2012 » Жовтень » 14 » День учителя - 2012
7:21 PM
День учителя - 2012
   Щороку в першу неділю жовтня наша країна святкує День учителя. Недарма говориться, що учитель - це професія від Бога, а всі інші професії - від учителя! 
    30 вересня відзначення цього знаменного дня відбулося на районному рівні у районному будинку культури. Учителів, що прибували на святкування до районного будинку культури, зустрічав військовий оркестр, який своєю життєрадісною музикою створив неповторний урочистий настрій. А в яскраво прикрашеній залі педагогів привітали голова Дніпропетровської райдержадміністарції В.Я. Кобиляцький, голова районної ради В.В. Приймаченко, начальник головного управління МНС у Дніпропетровській області В.В. Бутківський, начальник відділу освіти М.О. Шеремет, голова районної профспілки Н.І. Грищенко. У своїх промовах вони подякували учителям району за їх нелегку, самовіддану працю і вручили нагороди найкращим педагогам. Серед нагороджених були й учителі нашої школи: Подякою Голови Дніпропетровської облдержадміністрації була нагороджена учитель історії Т.Ф. Півнєва, Грамотою головного управління освіти - заступник директора школи Т.О. Добровольська, Грамотою Дніпропетровської райдержадміністрації - учитель музики А.В. Ларченко, Грамотами районного відділу освіти - учителі Н.А. Логвін та Н.М. Лобода. Колектив школи був нагороджений Грамотою головного управління освіти як один з кращих педагогічних колективів області. Після церемонії нагородження всіх присутніх чекав чудовий концерт! 
   1 жовтня святкування Дня учителя продовжилося у школі. Його початок був традиційним - учні привітали всіх працівників школи з їх професійним святом на урочистій лінійці. Зате потім почалися сюрпризи, головним з яких став справжній КВК між командою учителів "ЮНІСТЬ" та командою старшокласників "ЖЕДІКІ". Чарівне дійство у виконанні учителів В.С. Коновал, О.Л. Легези, О.М. Погрібного, А.Ю. Литвин, В.В. Погрібної та Н.М. Чехлатої та учнів Ж. Литвин, Е. Бачуріна, Д. Сініпалової, І. Шмерук, К. Матеюка та І. Волошина викликало бурю позитивних емоцій у глядачів. Артистизм та досвід учителів зійшлися в очному поєдинку з кмітливістю та енергійністю учнів! Шальки терезів від конкурсу до конкурсу схилялися то в один, то в інший бік. Членам авторитетного журі нелегко було винести свій вердикт! Після детального підрахунку всіх балів було вирішено присудити нічию! Перемогла дружба! Велика дружба між учнями та учителями Балівської школи, які всі є громадянами однієї великої сім'ї - Балівської Шкільної Республіки!

Дивитись фото...
Переглядів: 898 | Додав: alkor | Рейтинг: 4.2/4
Всього коментарів: 2
2 Thoplo  
0
atorvastatin 80mg tablet <a href="https://lipiws.top/">lipitor 40mg price</a> buy atorvastatin 80mg without prescription

1 Yruqgz  
0
cheap atorvastatin 80mg <a href="https://lipiws.top/">lipitor 40mg generic</a> order lipitor 10mg

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Наші проекти
Школа для батьків
Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Київський час
Powered by DaysPedia.com
Поточний Час в місті Київ
Нд., 16 Січня
Погода
Погода в Україні
Офіційні сайти
Новини освіти
Пошук

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz