П`ятниця, 2024-04-19, 2:56 AM
Вітаю Вас Гість | RSS

Балівський ліцей Слобожанської селищної ради

ISUO
Меню сайту
Календар
«  Червень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Форма входу
Освітні сайти
Корисні сайти

Головна » 2011 » Червень » 2 » День туризму - 2011
10:00 PM
День туризму - 2011
  1 червня по всій землі традиційно святкується День захисту дітей. Саме в цей день в Балівській школі розпочав свою роботу літній оздоровчий табір "Веселка". В цьому році було прийняте рішення поєднати відкриття табору з проведенням традиційного в нашій школі Дня туризму.
Щороку, якщо дозволяє погода, всі учні, учителі і працівники школи вирушають у найближчий сосновий ліс, де розбивається справжній туристичний табір, спалахують справжні туристські вогнища, на яких вариться справжня туристська каша.
 Але в цьому році у зв'язку з підвищеною пожежною небезпекою від походу в ліс, нажаль, прийшлося відмовитись. Було вирішено провести свято на шкільному спортивному майданчику, частина якого вкрита чудесною зеленою травою і оточена деревами, що дарують рятівну тінь. Вийшло прямо, як на природі.
О 8 годині ранку перші юні туристи почали підтягуватись до школи. Хто з рюкзаком, хто з палаткою, у когось в руках котелок...
Спочатку - загальне шикування, промова педагога-організатора В.С. Коновал, яка нагадала про умови проведення свята, про конкурси і, звичайно, про техніку безпеки. 
  Після цього всі рушили на майданчик, де учитель фізкультури О.М. Погрібний вже розмітив площі для розташування туристських "привалів". 
Перше завдання для кожного класу - обладнати свій міні-табір не тільки за правилами туристського мистецтва, але й оформити естетично. Всі кинулись до роботи. І ось через якихось півгодини табір був розбитий.
  Завдання друге - обладнати костровий майданчик і приступити до готування туристської каші. І закипіла робота з новою силою! На цей раз дісталося хлопцям. Вони, як справжні чоловіки, розчищали площадки, зносили дрова, ставили триноги, розводили багаття. Хлопці 8 і 9-х класів довели, що найкращі кухарі все ж таки чоловіки. Вони відтіснили дівчат від "кухні", тим саме підкресливши, що є дві страви, які жодна жінка нормально приготувати не зможе - це шашлик і справжня туристська каша.
   А он вдалині вже гуртуються найсильніші, - конкурс перетягування канату - давня слов'янська забава. Представники всіх класів, від найменших першокласників до найстарших десятикласників випробували себе в цій веселій, але, разом з тим, і серйозній розвазі.
Після фізичних вправ не гріх і попоїсти! А тут і каша готова! Налітай!
Яка ж смачна походна їжа - щойно з вогню, на свіжому повітрі, з ароматом димку... Смакота!!!
  На голодний шлунок, як відомо, не заспіваєш. Інша справа - після ситного обіду...
Ось і настав час конкурсу туристської пісні. Кожен клас під акомпанімент учителя музики А.В. Ларченко виконав свою пісню. Линуть над шкільним стадіоном дзвінкі дитячі голоси. Веселим жайворонком злітають до неба проникливі слова про рідний край, нашу чудову землю і її чарівну природу.
Закінчується свято нагородженням переможців. І виявляється, що програвших немає, кожен клас отримує по дві-три грамоти. Але найкраща нагорода - чудовий відпочинок у веселому гурті друзів.
Прощавай День туриста 2011. 
Будемо чекати на День туриста 2012.

Переглядів: 947 | Додав: alkor | Рейтинг: 3.5/4
Всього коментарів: 3
3 Ywlltw  
0
atorvastatin uk <a href="https://lipiws.top/">atorvastatin 10mg tablet</a> atorvastatin 40mg pill

2 rosy  
0
І я підтримую Марину. Свято було чудове! А наша школа таки найкраща!!!

1 Марина  
0
Нашому майбутньому 9 класу з Класним Керiвником дуже сподобався "День туризму" !!!!! Особливостями цього дня було: туристична пiсня, перетягуваня канату, туристьська каша, а також туристьський привал!! Взагалом все було чудово!!! Ми були задоволенi усим!!! Я вважаю що КЗ Балiвська СЗШ найкраща!!!!!!!! Ми любимо тебе!!!!!

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Наші проекти
Школа для батьків
Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Київський час
Powered by DaysPedia.com
Поточний Час в місті Київ
Нд., 16 Січня
Погода
Погода в Україні
Офіційні сайти
Новини освіти
Пошук

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz