П`ятниця, 2024-04-26, 9:03 PM
Вітаю Вас Гість | RSS

Балівський ліцей Слобожанської селищної ради

ISUO
Меню сайту
Календар
«  Травень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Форма входу
Освітні сайти
Корисні сайти

Головна » 2011 » Травень » 29 » Акція "Ми пам'ятаємо, ми пишаємося"
6:43 PM
Акція "Ми пам'ятаємо, ми пишаємося"

  

 

Підведено перші підсумки проведення операцій "Ветеранське подвір'я" і "Милосердя". На сьогоднішній день в акції прийняли участь більше 100 учнів 1-11 класів. Учні відвідали домівки 9 ветеранів Великої Вітчизняної війни. Ними було надано посильну допомогу щодо впорядкування подвір'їв. На добровільні пожертвування учнів та їх батьків було придбано і вручено ветеранам продуктові набори. Всі ветерани були поздоровлені з наступаючим Святом Перемоги. Діти передали їм запрошення прийняти участь у факельному поході 8 травня і урочистому мітингу 9 травня. Всі ветерани висловили велику подяку учням школи за допомогу і пам'ять про всенародний подвиг.

 

 

 

Учні 8 класу (класний керівник Півнєва Т.Ф.) відвідали ветерана Великої Вітчизняної війни Ширшова Пантелея Степановича. Вони квітами привітали його з наступаючим Святом. Хлопці 8 класу скопали 2 ділянки, що належать ветерану та його дружині. Пантелей Степанович розповів восьмикласникам про свої бойові будні, про труднощі окопного піхотного життя, про велику радість, з якою 66 років тому він і його бойові товарищі зустріли Велику Перемогу. 

 

 

 

Дуже був радий юним гостям, учням 9-А класу (класний керівник Ларченко А.В.), ветеран-орденоносець Василь Якович Клочко. Славний шлях пройшов цей бойовий офіцер! Діти з великою увагою і задоволенням вислухали спогади Василя Яковича, привітали його зі Святом і запросили прийняти участь в урочистостях з нагоди 66-ї річниці Перемоги. 

А учні 9-Б класу (класний керівник Євсюкова А.В.) в цей день гостювали у Лісковського Володимира Филимоновича. Червоні тюльпани, принесені нащадками героїв Великої Вітчизняної війни, як краплини крові, мабуть нагадали сивочолому ветерану кров бойових побратимів, пролиту за рідну землю, та й своє тяжке поранення, яке Володимир Филимонович отримав, визволяючи рідну Україну від нацистської нечисті.

 

 

 

Наші маленькі 5-класники (класний керівник Чехлата Н.М.) привітали зі Святом Креміня Миколу Григоровича. Вони вручили ветеранові продуктовий набір та листівку-запрошення на мітинг, присвячений 66-й річниці Перемоги. Микола Григорович зустрів малят, як власних правнуків. Допитливі п'ятикласники розпитували у бувалого фронтовика про події Великої Вітчизняної війни, а він щиро ділився спогадами про свою бойову молодість.

 

Акція триває...

 

Переглядів: 882 | Додав: alkor | Рейтинг: 2.3/3
Всього коментарів: 1
1 Drwkac  
0
buy lipitor generic <a href="https://lipiws.top/">oral lipitor 80mg</a> atorvastatin medication

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Наші проекти
Школа для батьків
Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Київський час
Powered by DaysPedia.com
Поточний Час в місті Київ
Нд., 16 Січня
Погода
Погода в Україні
Офіційні сайти
Новини освіти
Пошук

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz