П`ятниця, 2024-03-29, 4:26 PM
Вітаю Вас Гість | RSS

Балівський ліцей Слобожанської селищної ради

ISUO
Меню сайту
Календар
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Форма входу
Освітні сайти
Корисні сайти

Головна » Архів матеріалів

20 грудня учні 5 класу (кл.керівник В. Півнєв) прийняли участь у всесвітній акції на підтримку ув'язнених правозахисників. Діти були дуже схвильовані і стурбовані долею правозахисника Кловіса Разафімалали, який активно бореться за збереження унікальних лісів острова Мадагаскар. Він не побоявся виступити проти уряду цієї країни, який дає дозвіл на вирубку і винищення цих лісів. За свою активну позицію Кловіс був кинутий до в'язниці. Нині правозахисні організації світу ведуть боротьбу за його звільнення. То ж і наші п'ятикласники вирішили долучитися до цієї акції. Малюнки з підписами на вимогу звільнити Кловіса були відправлені на адресу міжнародної правозахисної організації "Amnesty International" Нехай наші листи стануть струмочком, що увіллється в океан боротьб ... Читати далі »

Переглядів: 336 | Додав: alkor | Дата: 2018-06-16 | Коментарі (1)

13 грудня Балівська шкільна республіка святкує свій День народження! Далекого 2002 року група старшокласників висловила ідею створити в школі реальну систему учнівського самоврядування за принципом демократичної республіки. Було проведено конкурс на кращий ескіз прапора і герба республіки, а 13 грудня пройшов загальношкільний референдум щодо затвердження її Конституції. І ось наша республіка вже святкує своє 15-річчя. Під стелями школи звучить гімн "Ми - Балівська школа!" Всі громадяни республіки вишикувалися на урочисту лінійку. Настрій схвильовано-піднесений! Адже цього дня до шкільної сім'ї, до складу її громадян приймають першачків.

Горді і радісні виходять вони на лінійку і приймають привітання і подарунки від своїх старших товариші ... Читати далі »

Переглядів: 399 | Додав: alkor | Дата: 2018-06-16 | Коментарі (1)

21 листопада в 1-11 класах школи пройшли святкування Дня осені. На дворі листопад - завершальний місяць осені. Ще декілька днів і вона попрощається з нами до наступного року, поступившися місцем своїй сестрі зимі. Свято осені - це привід сказати їй наше "прощавай" і подякувати за все, що вона нам принесла: за фрукти і овочі на нашому столі, за жовто-червоне багаття лісів, за грибні галявини, за дрібні ліричні дощики, за прощальну пісню журавлів. Саме про це й говорили на своїх ранках і вечорах учні Балівської школи. До того ж, по традиції було проведено конкурс "Місс-Осінь", на якому наші шкільні красуні представили свої осінні фантазії в одязі, поезії, піснях і танцях. Сьогодні ми кажемо "до побачення" осені і чекаємо в гості зимоньку-красуню!

Переглядів: 332 | Додав: alkor | Дата: 2018-06-16 | Коментарі (1)

21 листопада у школі пройшли урочистості, присвячені Дню Гідності та Свободи в Україні. В головному фойє учні 9 та 10 класів представили художньо-мультимедійну композицію, присвячену цьому державному святу. Сьогодні ми ще раз згадали ті події буремного 2013 року, коли молоді українські студенти вийшли на майдан Незалежності у Києві, щоб продемонструвати режиму Януковича свою прихильність до європейського вибору України. Саме в ці дні зародилося поняття Євромайдан, що стало символом нового вибору українців, вибору на користь гідного людського існування та свободи. 

Переглядів: 306 | Додав: alkor | Дата: 2018-06-16 | Коментарі (1)

14 листопада у святково прикрашеному фойє школи відбулася церемонія інавгурації новго Президента Балівської шкільної республіки. Новообрані Президент та віце-президент, дев'ятикласниці Аліна Васильківська та Альона Буряк, були урочисто приведені до присяги. Церемоня відбувалася у присутності громадян шкільної республіки. Почесною вартою були внесені Державний Прапор України та прапор шкільної республіки. У виконанні всіх присутніх пролунали Державний Гімн України та Гімн шкільної республіки. Настає урочиста мить! Голова шкільної виборчої комісії Владислав Волошко зачитує протокол засідання виборчої комісії, в якому зазначено, що Президентом шкільної республіки обрано Аліну Васильківську. До присяги запрошується новообрана Президент. Урочисто і піднесено лунають слова: "Я, Алі ... Читати далі »

Переглядів: 322 | Додав: alkor | Дата: 2018-06-16 | Коментарі (1)

13 листопада в школі пройшов конкурс юних поетів, присвячений Дню української писемності. Більше 10 юних майстрів художнього слова змагалися в поетичній вправності. Цього дня прозвучали рядки віршів, написаних поетами-початківцями. Тематика віршів була різноманітною: і про маму, і про рідну землю, і про рідне село, і про чудову українську природу, і про друзів... Серед карщих виявилися поезії, представлені Анастасією Волошко, Михайлом Книжником, Владиславом Невідомським, Еліною Омельченко. Юні таланти були нагороджені грамотами.

Переглядів: 308 | Додав: alkor | Дата: 2018-06-16 | Коментарі (1)

9 листопада вся Україна писала диктант національної єдності, присвячений Дню української писемності. Не обійшла стороною ця подія і нашу школу. Сьогодні в комп'ютерному класі зібралися ті, хто бажав перевірити свої знання в галузі навичок грамотного українського письма: учні старших класів, учителі та інші працівники школи. Цього року текст диктанту був присвячений темі української пісні - душі українського народу. Під диктовку видатного фахівця в галузі української мови Олександра Авраменка всі присутні намагалися безпомилково справитися з доволі нелегким змістом письмового завдання. І ось лунають останні слова, поставлено останню крапку. З неприхованим хвилюванням учасники здають роботи. Тепер на них чекає перевірка фахівця, після якої кожен бажаючий зможе дізнатися  про ... Читати далі »

Переглядів: 348 | Додав: alkor | Дата: 2018-06-16 | Коментарі (1)

9 листопада 2017 року відбулися чергові вибори Президента Балівської шкільної республіки. Ця подія проходить кожні 2 роки. Почесний і відповідальний пост шкільного Президента в різні роки займали кращі учні Балівської школи: Вікторія Міщенко, Ольга Височина, Юлія Проскурня, Анастасія Акопова, Владислава Яленко. Цього разу в боротьбу за президентське крісло вступили дев'ятикласниці Неля Слободяник, Альона Буряк, Аліна Васильківська. Передвиборча кампанія тривала два тижні. За цей час кандидати в Президенти створили свої виборчі штаби, провели передвиборчу агітацію. І ось настав день виборів! У фойє школи були облаштовані урни та кабінки для голосування. Суворі і відповідальні члени виборчої комісії ретельно слідкували за дотриманням всіх правил виборчого процесу. А громадяни шкі ... Читати далі »

Переглядів: 309 | Додав: alkor | Дата: 2018-06-12 | Коментарі (2)

15 вересня в школі пройшла традиційна виставка квітів. Всі класи з 1 по 11 представили на суд глядачів свої квітково-овочеві інсталяції. Цього дня школа буквально потонула в розмаїтті кольорів та ароматів. Творчість і фантазія дітей створили справжню осінню казку. Цими яскравими барвами веселе літо шле нам останній свій привіт! Ще трохи, і забарабанить по дахам і вікнам сірий осінній дощ. Потьмяніють барви, і жовтень поведе нас у передзим'я. А поки, насолоджуємось останнім подихом літа, що дарує нам щедрий вересень.

Переглядів: 277 | Додав: alkor | Дата: 2018-06-12 | Коментарі (1)

7 вересня 2017 року в Балівці було відкрито вже другий за рахунком дитячий майданчик. Балівка - чималеньке село, воно простяглося майже на 5 кілометрів. Тому дітям з дальніх куточків села було не зовсім зручно добиратися до ігрового майданчика в центр села. І ось давня мрія дітлахів збулася! Тепер їм не треба через півсела йти до містечка розваг, тепер сам майданчик прийшов до них! Відкриття нового дитячого розважального комплексу стало реальністю завдяки турботі депутата обласної ради В.Г. Шинкевича та сільського голови В.П. Рижака. Велику активність при встановленні майданчика виявили батьки малюків, депутати сільської ради, члени виконавчого комітету. Звучать урочисті слова, лунають щасливі і вдячні дитячі голоси, і вмить майданчик наповнюється дитячим сміхом! Велике спасиб ... Читати далі »

Переглядів: 335 | Додав: alkor | Дата: 2018-06-12 | Коментарі (1)

« 1 2 ... 7 8 9 10 11 ... 26 27 »
Наші проекти
Школа для батьків
Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Київський час
Powered by DaysPedia.com
Поточний Час в місті Київ
Нд., 16 Січня
Погода
Погода в Україні
Офіційні сайти
Новини освіти
Пошук

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz