Вівторок, 2024-04-23, 9:48 PM
Вітаю Вас Гість | RSS

Балівський ліцей Слобожанської селищної ради

ISUO
Меню сайту
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Форма входу
Освітні сайти
Корисні сайти

Головна » Архів матеріалів

 29 вересня у фойє першого поверху школи відкрилася традиційна осіння виставка "Природа і фантазія". Зазвичай у цей день учні 1-11 класів школи віддають на суд публіки свої креативні творіння. Осінь дарує нам багатство квітів, барв... А ще вона дарує нам щедрий врожай різноманітних овочів і фруктів. Для когось це просто - їжа, але для творчих балівських дітей кожен плід нашої родючої землі утаємничує в собі то казкову істоту, то чудернацьке обличчя, а то й фантастичну будівлю! З пізнього вечора напередодні виставки безупинно працювали домашні "цехи" і "творчі майстерні"... І ось з-під умілих рук мам, тат і дітей почали виходити жабки з болгарського перцю, пінгвіни із звичайних баклажанів, карети Попелюшки з величезних гарбузів, поросята й гусениці з ... цибулі і багато-багат ... Читати далі »
Переглядів: 2261 | Додав: alkor | Дата: 2011-10-03 | Коментарі (2)


26 вересня 2011 року в школі пройшли урочистості, присвячені 68-й річниці визволення с. Балівка від німецьких загарбників. В далекі вересневі дні 1943 року точилися бої на Лівобережжі. 26 вересня до Балівки увійшли частини Червоної армії. Радісно зустрічали визволителів жителі. Розцвіли, засяяли усмішками людські обличчя. Але ще раз мирну тишу села розірвали рушничні залпи - останній салют на честь воїнів, що загинули під час визволення Балівки: І.М. Бобилевського, Б.К. Кабулова, Д.О. Паніна, І.В. Шиєнка та Д.С. Лісковського. Зараз на могилі воїнів височить серед зелені могутніх дерев монумент, до підніжжя якого щорічно 9 Травня старшокласники покладають гірлянду пам'яті. 
Про все це почули під час екскурсій до Музею історії с. Балівка учні 1-11 класів нашої школи. Екск ... Читати далі »
Переглядів: 770 | Додав: alkor | Дата: 2011-10-03 | Коментарі (3)

   
 Міністерством освіти, науки, молоді і спорту дано роз'яснення щодо збереження встановленої атестаційною комісією категорії за вчителями, які викладають декілька предметів. Це роз'яснення, що міститься в листі МОНмолодьспорт від 23.09.2011 року №1/9-727, вказує на те, що згідно Типового положення про атестацію педагогічних працівників прерогатива зниження кваліфікаційних категорій і тарифних розрядів педагогічним працівникам належить виключно атестаційним комісіям...

Переглядів: 856 | Додав: alkor | Дата: 2011-09-27 | Коментарі (2)

 
23 вересня 2011 р. відбулася традиційна осіння шкільна спартакіада, в якій прийняли участь всі учні 1-11 класів. За багаторічним звичаєм спартакіада розпочалася церемонією урочистого відкриття. Всі учні вишикувалися на шкільному подвір'ї. Кожна команда мала свою назву, емблему, девіз, форму. Після привітання учасникам змагань і запалення вогню спартакіади капітани команд здали рапорт готовності Головному судді О.М. Погрібному. Задоволений станом готовності класів до запеклої, але чесної боротьби, Олександр Миколайович представив суддівську колегію в складі учителів А.Ю. Литвин, В.В. Погрібної та А.В. Євсюкової і дав команду до початку змагань. 
І почалося безкомпромісне спортивне суперництво!.. Важкими і несподівано цікавими виявилися зма ... Читати далі »
Переглядів: 909 | Додав: alkor | Дата: 2011-09-26 | Коментарі (2)

 
 16 вересня в школі відбулася традиційна виставка квіткових букетів "Останній подих літа". Щоразу в один із вересневих днів незмінно протягом багатьох років до шкільної господи повертається справжнє літо, наповнюючи фойє першого поверху різнобарвним розмаїттям. Всі класи чекають цього дня, старанно до нього готуються. Зранку учні крокують до школи з квітами в руках. Яскраві майори, пишні георгіни, криваво-червоні калина і сальвія, холодні хризантеми, скромні польові квіти наповнюють коридори школи ароматом і кольорами. 
Для того, щоб школа розквітла в цей день барвистим цвітом, трудяться всі, і маленькі першокласники разом з батьками, і поважні і серйозні одинадцятикласники. Крім правильного компонування букетів необхідно підібрати ї ... Читати далі »
Переглядів: 3550 | Додав: alkor | Дата: 2011-09-19 | Коментарі (2)

  
 Наказом Головного управління освіти і науки Дніпропетровської облдержадміністрації від 19.08.2011 року №665/0/212-11 "Про створення мережі пілотних шкіл області та надання їм статусу експериментальних навчальних закладів обласного рівня" Балівській СЗШ надано статус експериментального навчального закладу за темою "Вплив єдиного освітнього простору та Інтернет-технологій на становлення інноваційної особистості ХХІ століття та визначення їх складових". Науковим керівником експерименту призначено кандидата педагогічних наук, доцента, проректора ДОІППО М.Г. Ватковську.
  Експеримент визначає діяльність школи в полі Національного проекту "Відкритий світ", що передбачає: 
Переглядів: 796 | Додав: alkor | Дата: 2011-09-13 | Коментарі (2)


 1 вересня 2011 року.
Після тривалого літнього відпочинку школа знову наповнилася дзвінкими голосами дітлашні. Нарешті зібралася разом велика шкільна сім'я - учні, вчителі, батьки. Сонце виграє веслими зайчиками у вікнах відремонтованої і готової прийняти своїх вихованців будови Балівської школи. А в цьому році до чудових класних кімнат і кабінетів їх прийде 205. Це на 13 більше, ніж минулого року. І хай не дуже велика ця цифра, але вона вказує на те, що вперше за останні декілька років кількість учнів не зменшилась, а зросла. Отже, є сподівання на те, що зростатиме населення Балівки, житиме село, а разом з ним і школа.
Знаменно, що у ювілейний 20-й рік народження нашої держави, України, до першого класу Балівської СЗШ прийшло 20 першокласників. І сьогодні дружна шкільна сім'я прийняла до себе найкращих малят Балівки.
Переглядів: 1066 | Додав: alkor | Дата: 2011-09-01 | Коментарі (2)


Дорогі колеги, учні, батьки!
Балівська школа сердечно вітає Вас зі святом, яке завжди з нами, з Днем Знань, 1 Вересня. У кожної людини в житті буває багато свят - особистих, професійних, сімейних, державних. Деякі з них стосуються нас, а до деяких ми не маємо ніякого відношення. Але це свято - особливе. Воно було в житті кожного, хто будь-коли переступав поріг школи. І кожен з нас пам'ятає ті хвилюючі хвилини, коли на подвір'ї рідної школи лунав Перший дзвінок, коли після жаркого літа, як вперше, входив до рідного класу, знову зустрічаючи однокласників, що так виросли за три літніх місяці. Школа була в житті у кожного! Вона назавжди залишиться в душі кожного!
Переглядів: 907 | Додав: alkor | Дата: 2011-09-01 | Коментарі (1)


Шановні українці!

Ми в двадцяте відзначаємо День нашої Незалежності! Незалежності, вибореної для нас нашими батьками, дідами і прадідами. Від славних часів Київської Русі, через визвольні змагання Богдана Хмельницького, через звитяжне життя нашого генія Тараса Шевченка, через криваві війни і Голодомор, через духовний подвиг В'ячеслава Чорновіла, Василя Стуса, Василя Симоненка та інших подвижників Вона прийшла до нас у серпні 1991 року. Вона дала нам державність, вона принесла нам визнання у світі, вона подарувала нам можливість відчути себе Українцями, синами і дочками Славетної Землі. Так, ці 20 років не ста ... Читати далі »
Переглядів: 789 | Додав: alkor | Дата: 2011-08-23 | Коментарі (2)

« 1 2 ... 23 24 25 26 27 »
Наші проекти
Школа для батьків
Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Київський час
Powered by DaysPedia.com
Поточний Час в місті Київ
Нд., 16 Січня
Погода
Погода в Україні
Офіційні сайти
Новини освіти
Пошук

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz