Середа, 2024-04-24, 2:28 PM
Вітаю Вас Гість | RSS

Балівський ліцей Слобожанської селищної ради

ISUO
Меню сайту
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Форма входу
Освітні сайти
Корисні сайти

Головна » Архів матеріалів
    17 квітня 2013 року у Дніпропетровському обласному Палаці дітей та юнацтва відбулася обласна виставка-конкурс декоративно-вжиткового мистецтва та традиційних народних промислів "З Україною в серці". У виставці прийняли участь учні нашої школи, вихованці гуртка "Петриківський розпис" під керівництвом художника В.І. Міленко, Нікіта Тітовський (4 клас), Діана Погрібна (5 клас) та Аліна Шатрава (7 клас).
    Юні художники Балівської школи представляли на виставці свої роботи, виконані у техніці петриківського декоративного орнаменту. Відкривав виставку та нагороджував призерів заступник голови Дніпропетровської облдержадміністрації Анатолій Крупськиий. 
Переглядів: 840 | Додав: alkor | Дата: 2013-04-30 | Коментарі (2)

   18 квітня 2013 року в Дніпропетровському районі відбувся традиційний конкурс юних математиків серед учнів 6-8 класів. Це одне з найпрестижніших інтелектуальних змагань року у районі. Не секрет, що математика - найскладніша шкільна наука, тому перемога в такому престижному конкурсі є неабияким досягненням. В конкурсі прийняли участь учні 25 навчальних закладів району. Балівська школа була представлена командою в складі трьох учнів: Волошка Владислава (6 клас), Музики В'ячеслава (7 клас) та Демченко Олени (8 клас).
   Виступ балівчан виявився напрочуд успішним! Славік Музика  та Оленка Демченко завоювали ІІ місця у своїх вікових категоріях, а Владу Волошко не вистачило лише 1 балу ... Читати далі »
Переглядів: 732 | Додав: alkor | Дата: 2013-04-22 | Коментарі (2)

   11 квітня 2013 року відбувся фінал районного конкурсу юних виконавців "Україно моя!" В конкурсі прийняли участь більше 50 колективів та виконавців з усіх шкіл Дніпропетровського району. Балівська школа була представлена зведеним хоровим колективом студії "Вернісаж" та солісткою, ученицею 1 класу Єлизаветою Будник. Підготовка до участі у фінальному етапі конкурса проходила під керівництвом учителя А.В. Ларченко. 
   В результаті гострого суперництва хоровий колектив студії "Вернісаж" посів 1-е місце, а солістка Єлизавета Будник - 2-е місце! 
Щиро вітаємо учасників хору, Лізу та Аллу Вікторівну з черговою великою перемогою! Адміністрація ... Читати далі »
Переглядів: 767 | Додав: alkor | Дата: 2013-04-19 | Коментарі (2)

   Чергову перемогу для Балівської школи здобув учасник районної олімпіади з математики для учнів початкової школи, учень 4 класу Даніїл Погрібний. В нелегкій боротьбі він зумів завоювати почесне ІІІ місце. Готувала Даніїла до олімпіади його учитель Кошля Галина Володимирівна. Це перший великий успіх учня та його вчительки. Даніїл - талановитий хлопець. Крім математики дуже любить техніку і майстрування. Ми сподіваємось, що ця перемога буде в житті Даніїла не останньою. 
   Ми сердечно вітаємо Даніїла і його учительку Кошлю Г.В. з цим успіхом! Перемога хлопця - це вже 19-а перемога балівських учнів в районних олімпіадах цього навчального року!
Переглядів: 752 | Додав: alkor | Дата: 2013-04-19 | Коментарі (1)

 15 березня в приміщенні школи проходив зональний тур конкурсу юних виконавців "Україно моя!" Програма, яку презентувала Балівська школа, як завжди була підготовлена і представлена у найкращому вигляді. Свої таланти професійному журі з Дніпропетровського будинку дитячої творчості продемонстрували учасники вокальної студії "Вернісаж" під керівництвом старшого учителя А.В. Ларченко. Конкурсний виступ балівчан розпочав зведений хор, який на сьогоднішній день є одним з найкращих хорових колективів району. У своїх сольних виступах учасники студії намагалися продемонструвати все найкраще, на що вони здатні. Зовсім юні співачки Ліза Будник та Софійка Погрібна зачарували присутніх своєю безпосередністю, більш досвідчені співачки Віта Кугіт та Світлана Печінкова підк ... Читати далі »
Переглядів: 605 | Додав: alkor | Дата: 2013-03-31 | Коментарі (3)

   В період з 9 по 11 березня в школі відбувся ряд заходів, присвячених 199-й річниці з дня народження Т.Г. Шевченка. Серед учнів 5-8 класів був проведений конкурс на кращого декламатора віршів Великого Кобзаря. Компетентне журі у складі учителів О.Л. Легези, С.Є. Скляр та В.В. Погрібної уважно слухало виступи конкурсантів. Під склепінням шкільного етнографічного музею лунали вікопомні рядки з поезій Тараса Григоровича. Всього в конкурсі взяло участь більше 30 учнів. Преможцями серед учнів 5-8 класів стали семикласниця Влада Яленко та шестикласниця Марія Книжник, друге місце дісталося восьмикласниці Ользі Лавро, а третє посіла п'ятикласниця Віта Сокирко. Серед учнів 1-4 класів переможцями стали Д. Лисенко (1-й клас); А. Бовт (2-й клас); В. Невідомський ( ... Читати далі »
Переглядів: 886 | Додав: alkor | Дата: 2013-03-31 | Коментарі (1)

   11 березня в приміщенні школи відкрилася персональна виставка робіт учасника шкільного гуртка "Петриківський Дивоцвіт", учня 4 класу, Нікіти Тітовського. Нікіта відвідує гурток другий рік. У його творчому здобутку - немало цікавих, вміло виконаних робіт. Йому дуже добре вдається створювати орнаментальні композиції, підбирати кольори, втілювати задум на папері. Малюнки Нікіти приваблюють своєю яскравістю і насиченістю колориту. Керівник гуртка В. І. Міленко дуже хвалить Нікіту і прагне зробити все, щоб її талановитий учень став продовжувачем славних традицій великих майстрів-художників Федора Панка та Василя Соколенка, які підняли мистецтво народного розпису на справжню професійну висоту!
Переглядів: 641 | Додав: alkor | Дата: 2013-03-17 | Коментарі (2)

  Дорогі жінки, дівчата та дівчатка! Адміністрація сайту щиро вітає Вас зі святом 8 Березня! Вас створив Бог для того, щоб Ви прикрашали нашу планету, прикрашали життя, прикрашали наше, чоловіче, існування! Вам природою даровано найважливіше на Землі призначення - дарувати життя іншим людям! За це, ми чоловіки, сьогодні доземно вклонямось Вам! Дякуємо Вам за все, наші любі мами, бабусі, дружини, сестри, доньки, кохані! Дякуємо за любов, турботу, терпіння, ласку! Щастя Вам, наші любі!

Від імені чоловіків КЗ Балівська СЗШ ... Читати далі »
Переглядів: 585 | Додав: alkor | Дата: 2013-03-08 | Коментарі (2)

   Нещодавно було підведено підсумки Всеукраїнського конкурсу дитячої творчості районного рівня "Податки очима дітей - 2012". В конкурсі прийняли участь роботи юних художниць Балівської школи, учасниць шкільного гуртка-студії "Петриківський дивоцвіт", Аліни Шатрави, Єлизавети Баглай, Наталії Косушкіної, Анастасії Лісковської, Тетяни Гончаренко, Юлії Сизової та Світлани Бецман. За результатами голосування журі конкурсу при Дніпропетровській Міжрайонній державній податковій інспекції 1-е місце у номінації "Художні твори" посіла учениця 7 класу Аліна Шатрава.
   Аліна нагороджена Грамотою начальника Дніпропетровської МДПІ.
  Окрему подяку керівниц ... Читати далі »
Переглядів: 670 | Додав: alkor | Дата: 2013-03-03 | Коментарі (2)

   27 лютого у фойє школи відкрилася персональна виставка робіт учасниці шкільного гуртка-студії "Петриківський дивоцвіт", першокласниці, Єлизавети Будник. Лізі всього лише 7 років. В гуртку-студії вона навчається перший рік. Але за цей короткий час вона вже змогла опанувати основні прийоми петриківського розпису, відчути його особливості, навчилася будувати композицію і втілювати у яскраві фарби свій задум. Керівник гуртка-студії, майстер народного розпису, Валенттина Іванівна Міленко говорить, що у Лізи є свій стиль і свій почерк. І якщо Ліза продовжить працювати над вдосконаленням техніки орнаменту, перед нею можуть відкритися непогані перспективи. 
Переглядів: 684 | Додав: alkor | Дата: 2013-03-03 | Коментарі (1)

« 1 2 ... 14 15 16 17 18 ... 26 27 »
Наші проекти
Школа для батьків
Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Київський час
Powered by DaysPedia.com
Поточний Час в місті Київ
Нд., 16 Січня
Погода
Погода в Україні
Офіційні сайти
Новини освіти
Пошук

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz