П`ятниця, 2024-04-19, 12:21 PM
Вітаю Вас Гість | RSS

Балівський ліцей Слобожанської селищної ради

ISUO
Меню сайту
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Форма входу
Освітні сайти
Корисні сайти

Головна » Архів матеріалів

  З метою упорядкування виданої у 2013 році навчальної літератури і програм, що рекомендуються для використання в навчально-виховному процесі у загальноосвітніх навчальних закладах Міністерство освіти і науки надсилає:

Переглядів: 1804 | Додав: alkor | Дата: 2013-09-03 | Коментарі (2)

  Міністерством освіти і науки затверджено нову типову інструкцію з діловодства у загальноосвітніх навчальних закладах усіх типів і форм власності. Про це йдеться у відповідному наказі профільного відомства №1239 від 28 серпня 2013 року.
  Інструкція встановлює загальні вимоги щодо документування управлінської інформації, організац ... Читати далі »
Переглядів: 756 | Додав: alkor | Дата: 2013-09-02 | Коментарі (2)

  Шановні батьки учнів 2-11 класів, а також батьки майбутніх першокласників! Згідно Постанови Кабінету Міністрів України від 14 січня 2013 року №25 "Про внесення зміни до пункту 4 Порядку здійснення медичного обслуговування учнів загальноосвітніх навчальних закладів" "обов'язкові медичні профілактичні огляди учнів загальноосвітніх навчальних закладів проводяться щороку медичними працівниками у загальноосвітніх навчальних закладах у встановленому законодавством порядку".
  Таким чином, майбутні першокласники проходять медичний огляд у Центральній районній лікарні, після чого надають довідку сімейному лікареві амбулаторії загальної практики сімейної медицини, який надає висновок про можливість навч ... Читати далі »
Переглядів: 689 | Додав: alkor | Дата: 2013-08-19 | Коментарі (2)

   Нещодавно в рамках проведення літньої оздоровчої кампанії група учнів та учителів школи відвідала з екскурсійною поїздкою справжню "перлину" української історії та культури місто-красень Полтаву. Поїздка була організована для учнів-переможців районних предметних олімпіад та учителів, що їх підготували. Спонсором подорожі став депутат районної ради, голова агрофірми "Агрос", справжній друг Балівської школи М.П. Лопадін. Саме завдяки його фінансовій підтримці учасники подорожі не заплатили за неї ні копійки! Отже, ця поїздка стала справжнім подарунком найкращим учням та учителям школи. Полтава зустріла подорожуючих чудовою погодою! Яке ж гарне це місто влітку! Воно все потопає в зелені! А від кожного камінчика бруківки, від кожної будови по ... Читати далі »
Переглядів: 964 | Додав: alkor | Дата: 2013-07-09 | Коментарі (2)

  1 червня в День захисту дітей в Балівській школі відбувся урочистий вечір, присвячений випуску 2013 року. Цього дня ганок школи перетворився на яскраво прикрашену сцену, а майданчик перед ним - в глядацьку залу! 15 випускників залишали того вечора рідну школу, а школа проводжала у самостійну путь своїх "пташенят"! 11 років виростали вони у затишному "гніздечку", а наразі вирушили у незалежний політ. Численні гості: батьки, вчителі, жителі села зібралися, щоб побажати випускникам 2013 року щасливої дороги у самостійне, доросле життя.
  Серед випускників цього року - три переможці районних олімпіад (Дарія Кухар, Діана Сініпалова та В'ячеслав Шулак), причому, кожен з них переміг у двох олімпіадах, п ... Читати далі »
Переглядів: 981 | Додав: alkor | Дата: 2013-06-05 | Коментарі (2)

   24 травня на просторому шкільному подвір'ї відбулася урочиста лінійка, присвячена святу Останнього Дзвоника. Школярі та їхні батьки заповнили майданчик перед шкільним ганком, який в цей урочистий день перетворився на імпровізовану сцену. На святі були присутні гості: сільський голова В.П. Рижак, депутат районної ради, незмінний спонсор школи, керівник агрофірми "Агрос" М.П. Лопадін, секретар виконкому сільської ради С.М. Трикоз, настоятель Свято-Троїцької церкви отець Василій. Свято розпочалося з урочистого виносу прапорів України та Шкільної Республіки і виконання Державного Гімна України та Гімна Балівської школи.
   Традиційно свято Останнього Дзвоника підводить підсумок роботі школи ... Читати далі »
Переглядів: 566 | Додав: alkor | Дата: 2013-06-05 | Коментарі (1)

   23 травня 2013 року в залі засідань Дніпропетровської районної державної адміністрації відбулася урочиста церемонія нагородження переможців обласних предметних олімпіад та конкурсів. Серед учасників заходу були учні нашої школи: переможниця обласної олімпіади з історії Дарія Кухар, переможці районного конкурсу юних математиків Олена Демченко та В'ячеслав Музика. Присутніх вітали голова Дніпропетровської райдержадміністрації В.Я. Кобиляцький, заступник голови районної ради В.Б. Джур, начальник відділу освіти Дніпропетровської райдержадміністрації М.О. Шеремет. Разом з дипломами та грамотами діти отримали грошові премії та цінні подарунки. Серед нагороджених була учитель історії Балівської школи Т.Ф. Півнєва, яка підготувала переможницю обл ... Читати далі »
Переглядів: 789 | Додав: alkor | Дата: 2013-05-27 | Коментарі (2)

   9 травня 2013 року біля Меморіалу Вічної Слави в центрі села Балівка відбувся урочистий мітинг, присвячений 68-й річниці Великої Перемоги. Сотні жителів села та учнів школи зібралися цього ранку, щоб вшанувати пам'ять односельців, що полягли на фронтах Великої Вітчизняної війни. Почесне місце зайняли втерани війни (їх в селі залишилось лише 4), учасники війни, діти війни - живі свідки тих буремних подій. Мітинг розпочався покладанням гірлянди пам'яті та корзин з квітами до підніжжя пам'ятника Скорботній Матері. Квіти до Меморіалу поклали депутат районної ради М.П. Лопадін, сільський голова В.П. Рижак, директор школи В.В. Півнєв, настоятель Свято-Троїцької церкви отець Василій. У своїх виступах присутні наголосили на необхідності доносити прав ... Читати далі »
Переглядів: 723 | Додав: alkor | Дата: 2013-05-27 | Коментарі (1)

   8 травня 2013 року, напередодні Дня Перемоги в Балівці відбувся факельний похід учнів старших класів Балівської школи до Меморіалу Вічної Слави в центрі села. О 9-й годині вечора учні 9-11 класів, вишикувавшись у дві колонни із запаленими факелами в руках, рушили від школи до Меморіалу. Вонгенною рікою прокотився похід вулицями Центральна та Леніна. Сотні балівчан вийшли цього вечора на вулиці села, щоб стати свідками цієї хвилюючої події. Пройшовши майже кілометровий шлях, факелоносці вишикувались двома палаючими шеренгами біля Меморіалу, де розпочалося дійство, присвячене 68-й річниці Великої Перемоги. В літературно-музичній композиції "Пам'ять про Подвиг безсмертна", яку підготували педагог-організатор школи В.С. Коновал та учитель музик ... Читати далі »
Переглядів: 840 | Додав: alkor | Дата: 2013-05-25 | Коментарі (2)

 
 26 квітня, в день 27 річниці Чорнобильської трагедії в школі пройшла Вахта Пам'яті "Чорнобиль не має минулого часу!". В рамках відзначення цієї сумної для народу України дати в школі відбулася траурна лінійка "Герої Чорнобиля не вмирають!". В усіх класах школи відбувся єдиний урок пам'яті "Чорнобиль не має минулого часу!" Учні першого класу переглянули документальний фільм, присвячений подіям 1986 року на ЧАЕС. Учні 2-11 класів провели свої уроки в спеціально оформлених до події класних кімнатах. В фойє школи протягом всього дня палала чорна свіча в пам'ять тих, хто віддав свої життя, приборкуючи "ядерного монстра", і не дозволив йому вирватися на свободу і зібрати багатомільйонний врожай людських жертв. ... Читати далі »
Переглядів: 669 | Додав: alkor | Дата: 2013-05-21 | Коментарі (2)

« 1 2 ... 13 14 15 16 17 ... 26 27 »
Наші проекти
Школа для батьків
Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Київський час
Powered by DaysPedia.com
Поточний Час в місті Київ
Нд., 16 Січня
Погода
Погода в Україні
Офіційні сайти
Новини освіти
Пошук

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz