Середа, 2024-04-24, 11:07 AM
Вітаю Вас Гість | RSS

Балівський ліцей Слобожанської селищної ради

ISUO
Меню сайту
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Форма входу
Освітні сайти
Корисні сайти

Головна » Архів матеріалів

  15 вересня в школі відбувся благодійний ярмарок щодо збирання коштів на допомогу учасникам антитерористичної операціі на Сході країни. В ярмарку прийняли участь учні всіх класів школи. У шкільному фойє було організовано продаж домашньої випічки, різноманітних поробок. Активну участь у проведенні ярмарку взяли батьки учнів молодших класів. Вони не лише допомогли своїм дітям приготувати смачні солодощі, а й розуміючи, що їх дітки зайняті уроками, взяли на себе функцію реалізації продукції.

  Завдяки їм шкільні перерви перетворились на своєрідні Великі Сорочинці, де можна було придбати все - від смачного бабусиного пиріжка з капустою до майстерно виготовленої руками батька розробної дошки. Після завершення торгівлі виручені кошти були опущені у сп ... Читати далі »

Переглядів: 706 | Додав: alkor | Дата: 2014-09-26 | Коментарі (1)

  Суспільно-політична ситуація та події останніх місяців, окупація Російською Федерацією Криму, збройні акції російських терористів у східних регіонах України обумовили тему Першого уроку 2014/2015 навчального року – «Україна – єдина країна», про цей йдеться у листі МОН від 01.08.2014  ... Читати далі »

Переглядів: 714 | Додав: alkor | Дата: 2014-08-02 | Коментарі (2)

  Літня пора… Це час, коли дітям необхідно зміцнити своє здоров’я, отримати незабутні враження, дізнатися про щось нове та цікаве, весело провести літні канікули. Саме з цією метою щоліта організовує свою роботу пришкільний табір «Веселка» на базі КЗ Балівська сзш. Тут діти відпочивають  на свіжому повітрі, грають в різноманітні ігри, займаються спортом, беруть участь в конкурсах.

  Організаторами програм відпочинку цього літа були: начальник табору - Коновал В.С. та вихователі -  Легеза О. Л., Логвін Н. А., Музика В. В., Кошля Г. В., Ларченко А. В., Погрібний О. М., Погрібна В. В.

  Веселка, веселуха, веселиця, цмок, смок, коромисло, росалка, дожджевиця – ... Читати далі »

Переглядів: 637 | Додав: alkor | Дата: 2014-06-20 | Коментарі (2)

  30 травня 2014 року в школі відбулося свято Останнього Дзвінка. Традиційно в цей день сотні учнів та батьків зібралися на шкільному подвір'ї, щоб підвести підсумки навчального року, що завершився. На святі були присутні гості: депутат Дніпропетровської обласної ради В.Г. Шенкевич, депутат Дніпропетровської районної ради М.П. Лопадін, балівський сільський голова В.П. Рижак, секретар виконкому Балівської сільської ради С.М. Трикоз, настоятель Свято-Троїцького храму отець Василій.

На урочисту лінійку вишикувалися випускники. Їх в цьому році було 17. Серед випускників - призери предметних олімпіад, переможці спортивних змагань та творчих конкурсів: Микола Чехлатий, Ігор Матвієнко, Ігор Волошин, Олександр Баглай, Карина Перепелиця, Едуард Бач ... Читати далі »

Переглядів: 742 | Додав: alkor | Дата: 2014-06-13 | Коментарі (2)

  Навчальний рік, що завершився, став таким же врожайним на переможців різних інтелектуальних змагань та конкурсів. учні нашої школи прийняли участь в районних олімпіадах, конкурсі ім. П. Яцика, конкурсі ім. Т. Шевченка, конкурсі юних математиків тощо. На районних олімпіадах нам вдалося завоювати 17 призових місць:

Біологія - І місце - Олена Демченко (9 клас), ІІ місце - Олександр Погорілий (10 клас);

Географія - ІІІ місце - Олена Демченко;

Астрономія - ІІІ місце - Олександр Чешенко (8 клас);

Математика - ІІІ місце - Ярослава Обухова (4 клас), ІІІ місце - Ольга Дід (6 клас), ІІІ місце - Владислав Волошко (7 клас), ІІ місце - Олександр ... Читати далі »

Переглядів: 622 | Додав: alkor | Дата: 2014-06-11 | Коментарі (2)

  7 травня 2014 року в школі відбувся семінар директорів шкіл Дніпропетровського району на тему "Підвищення якості навчально-виховного процесу за рахунок індивідуалізації через створення електронного контенту, широке використання Інтернет та медіаосвітніх технологій". В семінарі прийняли участь начальник відділу освіти Дніпропетровської райдержадміністрації М.О. Шеремет, завдіуюча методичним кабінетом О.Ю. Назарова, методисти Н.М. Олійник та Н.В. Півнєва, а також директори всіх шкіл Дніпропетровського району. До уваги учасників семінару була надана інформація про роботу Балівської школи в полі всеукраїнських та обласних експериментів, а також досягнення учительського та учнівського колективів у сфері опанування Інтернет, мультимедіа та електронними засобами навчання та вихов ... Читати далі »

Переглядів: 682 | Додав: alkor | Дата: 2014-06-11 | Коментарі (1)

   14 березня 2014 року відбувся перший тур Всеукраїнського огляду-конкурсу юних талантів "Україно, моя!" За традицією Балівська школа на цьому конкурсі була представлена колективом вокальної студії "Вернісаж" під керівництвом учителя музики А.В. Ларченко. Один із найповажніших самодіяльних колективів Дніпропетровського району і цього разу вразив компетентне журі, яким керувала директор Дніпропетровського районного будинку дитячої творчості М.М. Капука. Незважаючи на постійну ротацію і зміну поколінь колектив "Вернісажу" продовжує дивувати глядачів своєю майстерністю.
    Цього разу на розсуд публіки був уперше представлений підрозділ студії вокальний ансамбль учнів початкової школи "Капітош ... Читати далі »
Переглядів: 687 | Додав: alkor | Дата: 2014-03-18 | Коментарі (2)

   Підготовка до втілення в життя проекту "Наш Шевченко!" розпочалася з середини січня 2014 року. Творча група накреслила основні напрями роботи школи в полі проекту і виробила рекомендації для його реалізації. Підсумкова частина проекту пройшла в період з 4 по 15 березня 2014 року. Цьому передувала наполеглива підготовча робота. Класні колективи отримали завдання за віковими категоріями. Загальним завданням для учнів 1-11 класів була підготовка і перзентація інсталяцій. 1-4 класи отримали завдання створити інсталяції на тему "Садок вишневий коло хати..., учні средньої ланки працювали над темою "Світе тихий, краю милий, моя Україно...", і, нарешті, старшокласники готували захист інсталяцій "І помоляться на волі невольничі діти!" Інші напр ... Читати далі »
Переглядів: 741 | Додав: alkor | Дата: 2014-03-18 | Коментарі (1)

   Шановні відвідувачі! Після тривалої перерви, викликаної технічними причинами, наш сайт знову запрацював! За час нашої "відсутності" в школі відбулося чимало цікавих та неординарних подій! Серед них - загальношкільний проект "Голод 33-го! Цього забувати не можна!" (докладний звіт про проект буде розміщено в окремому розділі нашого сайту), святкування Нового Року та Різдва Христового, участь наших учнів у районних та обласних предметних олімпіадах, святкування Дня закоханих, огляд "Україно, моя!", величний загальношкільний проект "Наш Шевченко!" та інше!
   Але однією з найголовніших подій за цей час стали підготовка і проведення вибоів Президента Шкільної Республіки. Згідно Конституції ... Читати далі »
Переглядів: 660 | Додав: alkor | Дата: 2014-03-18 | Коментарі (1)

11.10.2013 учні частково 5, 6, 9 і 10 класів у супроводженні вчителів Євсюкової А.В. і Литвин А.Ю. здійснили екскурсію в музеї м. Дніпропетровськ.

А саме, було відвідано виставку при Дніпропетровській обласній пожежній частині, де дітей зустрів екскурсовод, який провів з учнями вступну бесіду про безпечне поводження з вогнем, а також надав інформацію про необхідні і потрібні дії у разі виникнення пожежної небезпек ... Читати далі »

Переглядів: 765 | Додав: alkor | Дата: 2013-10-18 | Коментарі (2)

« 1 2 ... 12 13 14 15 16 ... 26 27 »
Наші проекти
Школа для батьків
Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Київський час
Powered by DaysPedia.com
Поточний Час в місті Київ
Нд., 16 Січня
Погода
Погода в Україні
Офіційні сайти
Новини освіти
Пошук

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz