Четвер, 2024-04-25, 7:52 AM
Вітаю Вас Гість | RSS

Балівський ліцей Слобожанської селищної ради

ISUO
Меню сайту
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Форма входу
Освітні сайти
Корисні сайти

Головна » Архів матеріалів

   24-25 грудня в школі відбулися новорічний вечір учнів 8-11 та новорічні ранки учнів 1-7 класів. Школярів-початківців запросив до казки Цар Шахріяр, володар Східної країни (4 клас, кл. керівник В.В. Музика). Гарно прикрашений зал, учні в казкових костюмах, східний танок дівчаток, пісні, вірші, величезна кількість гостей, вручення подарунків Дідом Морозом та Снігуронькою - все це спаравило незабутні враження на всіх присутніх. За високий рівень підготовки та проведення свята слід подякувати класним керівникам Н.А. Логвін, О.Л. Легезі, Г.В. Кошлі та В.В. Музиці.

   Учні 5-7 класів разом із Дідом Морозом та Снігуронькою поринули у світ незабутніх фантастичних подій! Діти, очолювані класними керівниками А.Ю. Литвин, В.С. Конов ... Читати далі »

Переглядів: 530 | Додав: alkor | Дата: 2016-01-18 | Коментарі (2)

  У травні 2015 року в школі пройшли військово-польові збори з предмету "Захист Вітчизни" учнів 11 класу. Протягом 3-х днів випускники демонстрували знання і навички, здобуті ними під час вивчення цього важливого предмету. Семеро хлопців і єдина представниця прекрасної статі, що висловила бажання вивчати військову справу, Єлизавета Бєгун, показали відмінні теоретичні знання, чудову стрільбу з автомата Калашникова на військовому полігоні та практичні навички сучасної військової тактики на польових заняттях. Під керівництвом викладача Олександра Миколайовича Погрібного вони довели, що в будь-який момент готові стати на захист рідної України! Але хочеться побажати, щоб військові навички, набуті старшокласниками у 10-11 класах ніколи не знадобилися їм на практиці!

Переглядів: 637 | Додав: alkor | Дата: 2015-07-31 | Коментарі (2)

  У квітні 2015 року в школі відбулися заходи, присвячені підведенню підсумків роботи у полі виховного проекту "Стежками козацької слави". Головною подією став захист колективних проектів учнями початкової школи. За допомогою батьків і талановитих класних керівників учні 1-4 класів представили цікаві експозиції, міні-інсталяції та перфоменси. тут була і виставка козацької зброї, і виставка страв козацької кухні, і цікаві театралізовані виступи, і мультимедійні проекти. Все це було яскраво оформлено. Для проведення заходу і розміщення експозиціі довелося звільнити цілий навчальний кабінет, який люб'язно надали учні 4 класу. Всі учасники заходу, а це - діти, батьки, учителі, представники шкільної адміністрації були у захваті від події.

Переглядів: 625 | Додав: alkor | Дата: 2015-07-31 | Коментарі (1)

  У березні-квітні 2015 року проходив районний фестиваль мистецтв "Україно моя!" Підсумковий гала-концерт відбувся у районному будинку культури. Участь у конкурсі прийняли більше 70 колективів та виконавців практично з усіх шкіл району. Наша школа була представлена двома колективами: групою вокального ансамблю "Капітошки" і групою вокальної студії "Вернісаж". Сотні глядачів і журі конкурсу були у захваті від виступу балівських вокалісток і на належному рівні оцінили їх виконавський талант. В результаті нашими колективами було завойовано призові місця, а солістка ансамблю "Капітошки" Ілона Довбишева стала призером у змаганнях солістів.

  Щиро вітаємо наших талановитих дівчаток та їх незмінного керівника ... Читати далі »

Переглядів: 612 | Додав: alkor | Дата: 2015-07-31 | Коментарі (1)

  Адміністрація і педагогічний колектив комунального закладу Балівська середня загальноосвітня школа з глибоким сумом повідомляють, що 9 грудня 2014 року на 86-му році пішов з життя колишній директор школи, учитель історії, засновник шкільного історичного музею Михайло Сергійович Ламза.

  Михайло Сергійович народився 3 грудня 1929 року в селі Петриківка. Після закінчення вищого навчального закладу Михайло Сергійович працював учителем історії в Попово-Балівській школі. У 1956 році був призначений директором цієї школи. На посаді директора він працював до 1977 року. З 1977 по 1982 рік займав посаду заступника директора школи.

  Михайло Сергійович був чудовим знавцем рідного краю. Свою ... Читати далі »

Переглядів: 872 | Додав: alkor | Дата: 2014-12-09 | Коментарі (2)

    З 10 жовтня в школі стартував виховний проект "Школа виживання". Мета проекту - навчити сучасних дітей, учнів школи, діям в умовах кризових ситуацій. Загальношкільний проект складається з групових проектів, розробити і втілити в життя які повинні класні колективи школи. Всі класи від 1 до 11 отримали завдання від комісії по розробці і втіленню проекту. 

    Початкова школа презентує свої розробки у вигляді гри-подорожі "Країна Безпечна". Всі малюки будуть віртуально подорожувати "Поїздом безпеки" від станції до станції. Кожному класу необхідно підготувати свою станцію до зустрічі гостей. Перша зупинка відбудеться на станції "Безпечна дорога", потім мандрівників чекає станція "Бе ... Читати далі »

Переглядів: 758 | Додав: alkor | Дата: 2014-11-06 | Коментарі (2)

   Протягом жовтня 2014 року в школі проводилася волонтерська акція по збиранню коштів для надання допомоги українським воякам, що перебувають в зоні АТО. Всього учнями і працівниками школи було зібрано близько 1500 гривень коштів. На ці кошти було придбано медикаменти, які були через волонтерів доставлені на Донбас воїнам 93-ї моторизованої бригади Збройних сил України. Разом з ліками учні школи направили українським бійцям листи та малюнки, які також потрапили на передову. Воїни були розчулені увагою школярів і з великим задоволенням прийняли їх подарунки. На згадку командири підрозділів 93-ї бригади передали школі Державний прапор України зі своїми вдячними підписами і гранатомет, що побував у боях за Донецький аеропорт. Подарунки воїнів вже потрапили до школи! Вони займуть досто ... Читати далі »

Переглядів: 844 | Додав: alkor | Дата: 2014-11-06 | Коментарі (1)

    5 жовтня 2014 року, напередодні Дня Учитиеля, в школі відбулося свято, приурочене до цієї події. Все навантаження, пов'язане з підготовкою та проведенням свята взяли на себе майбутні випускники, учні 11 класу. В сердечній і радісній атмосфері пройшло привітання учителів школи з їх професійним святом. Про кожного з працівників школи були сказані теплі і щирі слова. Під акомпанімент бурхливих оплесків вчителі пішли на свої уроки. А після уроків їх очікував сюрприз - чудовий концерт, підготовлений силами учнів школи.

    Колектив школи висловлює щиру подяку учням школи за їх привітання, а випускникам - за чудовий святковий день.

Переглядів: 688 | Додав: alkor | Дата: 2014-11-05 | Коментарі (2)

  Традиційно у кінці вересня, коли вже природа починає готуватися до зимового спокою, в школі проходить щорічна виставка "Природа і фантазія". Це єдиний день в році, коли звичайна городина і фрукти завдяки вмілим рукам школярів та їх батьків перетворюються на щирих українських красунь, дивовижних фантастичних тварин, будиночки і хатки.

  Цього року виставка пройшла 25 і 26 вересня. Класні колективи виносили на суд шкільної громадськості свої поробки і композиції. Неабияку видумку і фантазію проявили учні та їх батьки, щоб здивувати суворе журі, що підвело підсумки конкурсу-виставки. Одностайним рішенням було відзначено спільну роботу учнів та батьків 1 класу. Вони примудрилися з різноманітної городини створити справжню українську красун ... Читати далі »

Переглядів: 695 | Додав: alkor | Дата: 2014-09-26 | Коментарі (2)

  19 вересня в школі відбувся традиційний щорічний фестиваль квітів "Осіння феєрія". У фестивалі взяли участь учні 1-11 класів. Як зазвичай школа в цей день перетворилася на суцільну оранжерею осінніх квітів, останніх квітів року. Класи представили не лише букети, а й цілі композиції, кожна з яких мала свій задум і свою назву. Шкода, що живі квіти можуть радувати нас лише цей один короткий день, але вони передають нам останній привіт від сонячного літа, привіт, який ми збережемо і в люті зимові морози.

Переглядів: 718 | Додав: alkor | Дата: 2014-09-26 | Коментарі (1)

« 1 2 ... 11 12 13 14 15 ... 26 27 »
Наші проекти
Школа для батьків
Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Київський час
Powered by DaysPedia.com
Поточний Час в місті Київ
Нд., 16 Січня
Погода
Погода в Україні
Офіційні сайти
Новини освіти
Пошук

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz