П`ятниця, 2024-04-19, 10:31 AM
Вітаю Вас Гість | RSS

Балівський ліцей Слобожанської селищної ради

ISUO
Меню сайту
Календар
«  Липень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Форма входу
Освітні сайти
Корисні сайти

Головна » 2017 » Липень » 23

  12 квітня в районному будинку культури відбувся фінальний тур районного фестивалю творчості "Україно моя!" За результатами відбіркового туру від нашої школи для участі у фіналі було відібрано 4 номери: сольні виступи вокалістів Михайла Книжника та Ілони Довбишевої, гуморески Павла Глазового у виконанні юного гумориста Ростислава Погрібного та виступ хору вокальної студії "Вернісаж". Всього до виступів у фіналі було залучено 23 юних балівчанина. 

   Всі учасники стали переможцями у різних номінаціях. Дипломами 1-го ступеню були нагороджені солістка Ілона Довбишева, декламатор Ростислав Погрібний, хор студії "Вернісаж". Дипломом 2-го ступеню був нагороджений соліст хору Михайло Книжник.

... Читати далі »

Переглядів: 594 | Додав: alkor | Дата: 2017-07-23 | Коментарі (2)

   За ініціативою та за активної участі учнів старших класів в школі було проведено розважально-інтелектуальну гру "Хто зверху?" Команди складались з чотирьох хлопців і чотирьох дівчат. Конкурси, що були запропоновані ведучими гри, були настільки складні, що ставили у глухий кут навіть членів журі, а не те що юних гравців.

   Спочатку лідерство захопили дівчатка. Вони швидше, ніж хлопці адаптувалися до умов шоу і змогли відірватися від суперників на два бали. Але через деякий час хлопцям вдалося знівелювати цю перевагу, і боротьба продовжувалася нарівні. 

   Врешті-решт, все вирішили додаткові завдання, з якими хлопці впоралися швидше і точніше. Отже, за результатами ... Читати далі »

Переглядів: 760 | Додав: alkor | Дата: 2017-07-23 | Коментарі (1)

   В березні 2017 року в районі проходив відбірковий тур всеукраїнського фестивалю дитячої творчості "Україно моя!" Як завжди Балівська школа представила багату, різноманітну, високоякісну програму. До вже традиційно досконалих виступів учасників вокальної студії "Вернісаж", під незмінним керівництвом педагога-організатора, учителя музики А.В. Ларченко, додалися чудові виступи декламаторів Анни Аввакумової та Ростислава Погрібного та феєрична хореографічна композиція маленьких учасників танцювального гуртка під керівництвом К.Л. Серги.

   Авторитетне журі, яке очолювала директор районного будинку дитячої творчості М.М. Капука, не змогло залишитися байдужим до блискучого виступу вокалістів-солістів Михайла Книжника ... Читати далі »

Переглядів: 512 | Додав: alkor | Дата: 2017-07-23 | Коментарі (1)

   9 березня 2017 року, рівно о 16 годині учні та учителі школи зібралися біля пам'ятника Т.Г. Шевченку, щоб прийняти участь у Всеукраїнському флешмобі, присвяченому 203 роковинам з дня народження Великого Кобзаря. 180 дитячих голосів злилися в єдиний хор, декламуючи безсмертний вірш Тараса Григоровича  "Мені однаково..."

  Радісно і бентежно було усвідомлювати, що саме в цей момент по усьому світу в унісон з юними балівчанами звучать голоси мільйонів шанувальників Генія українського народу. Що ми є часточкою тієї незгасимої любові та поваги до Великого поета, якою сповнені серця українців в усіх куточках світу.

   У флешмобі прийняли участь Балівський сільський голова В.П. Ри ... Читати далі »

Переглядів: 548 | Додав: alkor | Дата: 2017-07-23 | Коментарі (1)

    Напередодні шевченківських днів у школі пройшов предметний тиждень суспільно-гуманітарного напряму, план якого був досить таки насиченим. Розпочався він урочистою лінійкою, традиційно проведеною в понеділок для всіх учнів школи. Учні з 1 по 11 класи взяли участь у виставці малюнків та стіннівок, приурочених предметам гуманітарно - естетичного напряму.
    Було проведено конкурс читців поезій Т. Г. Шевченка. Кожен клас представив своїх учасників, які прагнули інтонаційно передати авторське переживання, замилування картинами природи рідного краю чи спогади про батьківщину.   
    У школі також були проведені такі позакласні заходи: ярмарок млинців і супроводжуване ним свято Масляної, Українські вечорниці. Учні проявили свої творчі здібності, акторську майстерність і ... Читати далі »

Переглядів: 553 | Додав: alkor | Дата: 2017-07-23 | Коментарі (1)

   24 лютого в школі відбулося святкування завершення масляного тижня. В традиціях українців - відзначати останній тиждень перед початком Великого посту масовими гуляннями, ярмарками, виставами. Так наші предки влаштовували проводи зими. Цього дня у святково прикрашеній залі учні різних класів, одягнені в національні костюми, зібралися, щоб сказати останнє "Прощавай!" красуні-зимі і зустріти молоду, тендітну весну. Основну відповідальність за підготовку та проведення свята взяли на себе одинадцятикласники. І хоч дуже мало в них зараз вільного часу, бо зовсім не за горами державна підсумкова атестація і зовнішнє незалежне оцінювання, вони приклали неабияких зусиль, щоб всім, хто зібрався цього дня в школі, було цікаво і весело. 

... Читати далі »

Переглядів: 515 | Додав: alkor | Дата: 2017-07-23 | Коментарі (1)

Наші проекти
Школа для батьків
Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Київський час
Powered by DaysPedia.com
Поточний Час в місті Київ
Нд., 16 Січня
Погода
Погода в Україні
Офіційні сайти
Новини освіти
Пошук

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz